Samsung a afirmat că Galaxy Fold nu este încă pregătit pentru vânzare

757

Samsung Electronics a anunțat ca încă mai lucrează pentru a rezolva câteva probleme la Galaxy Fold. Acestea sunt cele semnalate de persoanele care au avut în teste smartphone-ul pliabil. Cu această ocazie gigantul tech a spus că lansarea telefonului pliabil va avea loc la odată ce va fi comunicată ulterior.

Conform agenției sud-coreene de presă Yonhap, compania sud-coreeană a planificat inițial lansarea dispozitivului pliabil în Statele Unite pe 22 aprilie. Apoi Galaxy Fold ar fi fost lansat și pe alte piețe printre care și România. Data lansării a fost contramandată în urma problemelor sesizate de cei ce au primit telefonul pentru teste.

Samsung a inclus un avertisment mai vizibil pe folia ecranului la Galaxy Fold

Totul a început atunci când mai multe persoane au dezlipit folia de protecție de poliamidă de pe ecranul pliabil, de pe telefonul trimis pentru teste. Acel film de protecție arată ca tipul de folie de acoperire pe care oricine o elimina de pe ecranul unui smartphone. Acum Samsung a inclus un avertisment mai clar și mai vizibil pe ecranul lui Galaxy Fold. Acest avertisment atrage atenția că îndepărtarea acestui strat de plastic ar putea deteriora ecranul.

Într-un e-mail trimis către clienții americani care au pre-comandat telefonul pliabil, Samsung a declarat că în prezent lucrează la „unele probleme” și se va reactualiza data livrării smartphone-ului Galaxy Fold „în următoarele săptămâni„. În e-mail, Samsung a spus că nu poate confirma data de expediere pentru Galaxy Fold. Cei care își anulează precomanda înainte de livrarea dispozitivului vor primi o rambursare completă a sumei de bani plătite.

Poliamida este un tip de polimer care conține legături amidice. Poliamidele pot fi găsite în natură, cum ar fi lâna sau mătasea, și pot fi, de asemenea, sintetice, cum ar fi nailon sau Kevlar. Primele poliamide au fost sintetizate în 1936 de către compania chimică americană DuPont Corporation.

Facem progrese în îmbunătățirea lui Galaxy Fold pentru a ne asigura că este la standardele înalte pe care lumea le așteptă de la noi„. A declarat Kal Raman, ofițer de presă la Samsung Electronics America. „Aceasta înseamnă că încă nu putem confirma data estimativă a lansării smartphone-ului pliabil„. Defecțiunile au fost legate de eroarea utilizatorilor care au eliminat filmul de protecție de pe ecran. Totuși, au fost și câteva cazuri de probleme cu dispozitivul însuși.

Precomenzile pot fi anulate oricând înainte de livrarea lor. Comenzile care nu sunt reînnoite până la 31 mai vor fi anulate în mod automat, a spus compania sud-coreeană.