Lansarea seriei Samsung Galaxy M este tot mai aproape

958

Am scris de mai multe ori despre faptul că Samsung are o nouă serie Galaxy M în lucru. Această serie probabil va înlocui telefoanele Galaxy J, Galaxy On și Galaxy C. Compania Samsung încă nu a confirmat noua serie, dar se pare că lansarea este mai aproape decât credem.

Samsung Galaxy M10 și Galaxy M20 vor fi probabil primele două telefoane din această serie. Primul a fost recent observat pe Geekbench, cu această ocazie am primit și o bucățică din specificațiile sale. Samsung Galaxy M10 a primit și certificarea Wi-Fi Alliance. Aceste certificări sunt în mod normal văzute ca o indicație a unei lansări iminente. Este posibil ca Samsung să planifice lansarea noii serii Galaxy M în viitorul foarte apropiat. Unele informații prevăd chiar o lansare în ianuarie pentru Galaxy M10 și M20.

Galaxy M10 (SM-M105F) se pare că este dotat cu un procesor Exynos 7870 cu 3 GB de memorie RAM. Este același cip pe care Samsung îl folosește în majoritatea dispozitivelor bugetare. Dispozitivul poate să vină cu spațiu de stocare de până la 32 GB și sistemul de operare Android 8.1 Oreo. Această posibilitate este reiterată și în certificarea Wi-Fi. Deoarece este un smartphone de buget redus, acesta poate fi dotat cu un ecran LCD.

Galaxy M20 poate fi primul smartphone Samsung cu o baterie de 5.000 mAh

Conform SamMobile modelul Galaxy M20 (SM-M205F) este primul smartphone Samsung care vine cu o baterie de 5.000 mAh. Nu este genul de capacitate pe care suntem obișnuiți să o vedem pe dispozitivele high-end ale Samsung, să nu mai vorbim de modele accesibile. În plus, se mai spune că acesta este primul dispozitiv de la gigantul tech cu afișaj Infinity-U. O imagine scursă online cu câteva zile în urmă a sugerat că aceasta ar putea însemna o crestătură asemănătoare ca un strop de apă, în afișaj.

Wi-Fi este o abreviere pentru ”wireless fiedlity” – fidelitate fără fir, cu referire la transmisiile undelor radio. Wi-Fi Alliance are sediul în Austin, Texas. Wi-Fi Alliance este o organizație non-profit care promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele dacă respectă anumite standarde de interoperabilitate.

Samsung Galaxy M20 măsoară 156,4 x 74,5 x 8,8 mm conform aceluiași site. Acest lucru îl face cu 1mm mai gros decât telefonul recent lansat Galaxy A8s. S-ar putea să prindă mufa de 3,5 mm pentru căști. O fotografie cu o husă pentru Galaxy M20 apărută săptămâna trecută a avut o decupare pentru jack. Poate fi dotat cu o cameră frontală de 8 MP și un sistem dublu de camere de 13 MP + 5 MP în spate. Galaxy M20 a fost detectat pe Geekbench cu un procesor Exynos 7885 și memorie RAM de 3 GB. Cel mai probabil va veni cu Android 8.1 Oreo la fel ca Galaxy M10.

Samsung încă nu a confirmat nimic despre această nouă serie. Se pare că gama Galaxy M va fi inițial lansată în țări din Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Este de la sine înțeles că aceste dispozitive vor fi la prețuri accesibile când vor fi lansate.