Lansarea lui Galaxy S21 FE amânată pentru trimestrul patru 2021

201
Lansarea lui Galaxy S21 FE amanata pentru trimestrul patru 2021
Sursa Foto: via Voice.com

Este posibil ca Samsung Galaxy S21 FE să nu ajungă pe piață decât în ​​al patrulea trimestru al acestui an. Potrivit ultimelor informații, Samsung a trebuit să întârzie lansarea viitorului său flagship la prețuri accesibile din cauza lipsei globale de cipuri semiconductoare. Inițial telefonul trebuia să se lanseze în august, iar acum acest lucru se poate întâmpla cândva între octombrie și decembrie.

Samsung vrea să lanseze pe Galaxy S21 FE cât mai devreme posibil în Q4. Întrucât seria Galaxy S22, care începe să prindă contur, va fi lansată la începutul anului 2020, compania ar putea avea dificultăți în a atrage suficient de mulți cumpărători pentru S21 FE dacă va fi lansat prea aproape de seria Galaxy S22. Desigur, lansarea unui nou telefon chiar înaintea unei serii emblematice ar distruge și buzz-ul din jurul său.

Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat în Q4 2021

Există multă confuzie în privința lasării lui Galaxy S21 FE. Viitorul flagship accesibil a fost inițial planificat să sosească alături de Flip 3 și Fold 3 în august. Cu toate acestea, am scris pe la mijlocul lunii ca Samsung a oprit producția din cauza lipsei de cipuri și a bateriei. Acest lucru ar putea cauza o întârziere în debutul pe piață, am sugerat atunci. Samsung a respins afirmațiile din mass-media și a spus că „nu s-a stabilit nimic în legătură cu presupusa suspendare a producției”, afirmând că dispozitivul ar putea ajunge în continuare la timp.

Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, o altă informație a susținut că, deși nu există o întârziere a producției, Samsung a amânat strategic lansarea modelului FE pentru a oferi noilor pliabile mai mult timp pe piață. Acum știm că viitorul flagship Fan Edition accesibil a fost într-adevăr afectat de lipsa globală de cipuri.

Flagship sau nava amiral. Este cea mai importantă navă a unei flote, este prima, cea mai mare, mai rapidă și mai puternică. Termenul „flagship” a devenit o metaforă utilizată pentru a se referi la cele mai scumpe produse ale unei companii.

Conform AndroidHeadlines, problema lipsei de cipuri a afectat și laptopurile recente ale Samsung. Acum a întârziat lansarea acestor dispozitive pe mai multe piețe din întreaga lume. Dacă vă amintiți, lansarea lui Galaxy A72 din SUA a fost întârziată tot din cauza cip-urilor.

Această penurie de semiconductori a afectat deopotrivă smartphone-urile și industriile auto. Mai rău încă, situația nu pare să se îmbunătățească prea repede. Așadar, s-ar putea ca Samsung, dar și alte companii să se confrunte cu astfel de probleme și în lunile sau chiar în anii următori. Vă vom anunța când Samsung va face un anunț oficial cu privire la lansarea lui Galaxy S21 FE.