Lansarea seriei Galaxy S22 poate avea loc la începutul lunii februarie

383
Lansarea seriei Galaxy S22 va avea loc la inceputul lunii februarie
Sursa Foto: SamMobile.com

Au apărut noi zvonuri contradictorii cu privire la lansarea seriei Galaxy S22 anul viitor. Cea mai nouă informație afirmă că Samsung va deschide precomenzile Galaxy S22 în a doua săptămână a lunii februarie. Între timp, un zvon ulterior susține că seria Galaxy S22 va fi lansată în ianuarie. Deci, care versiune este corectă?

Nu putem fi niciodată prea siguri, dar detaliem puțin acest lucru. Cel mai recent zvon de la Universe Ice susține că, deși nu se cunoaște o dată exactă de lansare a seriei Galaxy S22 „poate fi lansată în ultima săptămână a lunii ianuarie”. Acest lucru ar corespunde informațiilor anterioare pe această temă.

Încă nu știm data exactă a lansării seriei Galaxy S22

În prezent, pe baza informațiilor noi pe care le avem, credem că seria Galaxy S22 nu se va lansa în ianuarie. Cel mai probabil compania Samsung plănuiește un eveniment Galaxy Unpacked la începutul lunii februarie, conform SamMobile. Desigur, data de lansare este încă supusă modificării și doar Samsung va decide când va avea loc.

În contextual actual, mai ales având în vedere deficitul de semiconductori în curs și climatul de piață imprevizibil, lucrurile se mai pot încă schimba chiar de către Samsung. Dar în lumina noilor date, nu am paria pe o lansare în luna ianuarie în acest moment.

Luna Ianuarie a fost introdusă în calendarul roman în jurul anului 700 î.Hr. Până atunci anul avea doar zece luni (304 zile). Ianuarie poartă numele lui Janus, reprezentat cu două fețe, zeul începuturilor și tranzițiilor în mitologia romană.

Fanii Galaxy S vor trebui să aștepte mai mult timp înainte de a putea precomanda unul dintre cele trei modele. Cu toate acestea, presupunem că mai apare o variabilă în planurile Samsung de lansare a seriei Galaxy S22. O lansare la începutul lunii februarie ar trebui să ofere companiei mult spațiu pentru a-și comercializa telefoanele pliabile mai agresiv în timpul sezonului de cumpărături de sărbători. De asemenea, ar putea face loc lansării trăgănatului Samsung Galaxy S21 FE la începutul anului viitor.