Lansarea lui Samsung Galaxy S8 va fi pe 29 martie la New York

1403

Așa cum s-a vehiculat anterior, Samsung Electronics a confirmat acum la conferința de presă de la Mobile World Congress, de la Barcelona, că va prezenta oficial pe Galaxy S8 la 29 martie.

Va fi organizat un eveniment special dedicat acestui telefon la New York, eveniment care va dezvălui în mod oficial următorul smartphone Galaxy, cunoscut ca Samsung Galaxy S8.

La evenimentul în sine vom ajunge în cele din urmă să descoperim în mod oficial noul său de design fără frontiere, precum și noutățile tehnice din interorul carcasei telefonului Samsung.

La MWC Barcelona Samsung a prezentat oficial o reclamă video de prezentare pentru acest eveniment.

Acest nou S8 va redefini ceea ce gândim și ne așteptăm de la un smartphone, aducând un design „full-screen” și probabil foarte multe surprize.

Samsung a declarat că la evenimentul de la New York, lansarea lui Galaxy S8 „reprezintă începutul unei noi ere, prin remodelarea dispozitivului, care de-a lungul anilor are să devină un instrument indispensabil în viața noastră de zi cu zi.”

Asta ar părea să fie un indiciu puternic că Galaxy S8 a optat în favoarea unui afișaj care va acoperi aproape întreaga parte din fața telefonului. Alte zvonuri anterioare și scurgeri de informații despre Galaxy S8 spun că va avea un ecran curbat de 5,8-inch pentru versiunea standard, și un ecran de 6,2 inch pentru Galaxy S8 +.

Un lucru confirmat de Samsung, ca parte a evenimentului său de presă de la MWC este că următoarele sale smartphone-uri vor veni la pachet cu o pereche de căști AKG de la Harman International. Frumos!

Samsung care a fost tot timpul vioara întâi anii trecuți la Barcelona, acum ‘a ucis puțin’ acest eveniment fără a prezenta Galaxy S8 și noul său cip-set, puternicul Snapdragon 835.

La Mobile World Congress, de la Barcelona, Samsung a prezentat noul său comprimat Galaxy Tab S3.

Dar să nu anticipăm, cel puțin acum avem doar o lună până când Samsung dezvaluie următorul său Galaxy S8.