Acasă Stiri Lansarea pentru Galaxy S9 și S9+ stabilită pentru "începutul lunii martie"

Lansarea pentru Galaxy S9 și S9+ stabilită pentru „începutul lunii martie”

Samsung Electronics se pregătește pentru următorul super-smartphone Galaxy S9. Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ și mai multe accesorii care vor însoți aceste două telefoane, în cutia în care vor fi livrate, au fost deja confirmate din mai multe surse. Noul smartphone este deja în producție urmând a fi lansat în prima perioadă a anului viitor.

Conform ETNews preluat de Phonearena, lansarea la vânzare a telefoanelor Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ se va face la „începutul lunii martie„, după ce în prealabil o prezentare a celor două va avea loc în 25 februarie.

Această dată este cu o zi înainte de debutul Mobile World Congress 2018 Barcelona care va avea loc între 26 februarie și 1 martie. Așa cum se zvonea, Samsung Galaxy S9 si S9+ vor ajunge la operatorii de telefonie mobilă imediat în săptămâna următoare prezentării lor. Aceasta va fi cu mult mai devreme decât predecesorii lor, Galaxy S8 si S8+.

Această informație, care vine din mass-media sud-coreeană, prezintă și o listă cu firmele din lanțul de aprovizionare a lui Samsung pentru producerea celor două telefoane, detaliind și unele din caracteristici care vor veni cu Galaxy S9 și S9+.

Samsung Electro-Mechanics, Korea Circuit, Daedeok GDS, SEMCO, Ibidene și Isu Exaboard se află printre aceste firme care livrează piese pentru Galaxy S9. Partron și PowerLogics lucrează la modulul de cameră frontal.

Powerlogics. Co, Ltd. Este o firmă fondată în 1997 în Cheongwon, Coreea de Sud. Produce și vinde circuite electrice, dispozitive de protecție și module de cameră în toată lumea. Compania oferă module pentru utilizarea în dispozitive electrice portabile, în notebook-uri, camere digitale și în telefoane mobile.

În primul rând, speculațiile conform cărora noile galaxii de vârf vor avea la interior un sistem de plăci SLP (Substrate-Like PCB) care aduce mai mult spațiu interior, de exemplu pentru baterii mai mari, au fost confirmate. Informațiile recente vorbesc despre o capacitate crescută a bateriei în comparație cu Galaxy S8.

Din păcate, știrea actuală confirmă, de asemenea, că primul sistem cu două camere foto pe un telefon din seria Galaxy va fi rezervat doar pentru modelul mai mare, S9+, în timp ce Galaxy S9 va fi cu un obiectiv cu o singură cameră. Kiturile aparatului fotografiat din față vor avea un modul de recunoaștere a irisului și o cameră obișnuită.

Samsung Electro-Mechanics care va furniza camere foto pentru Galaxy S9 și S9+, indică faptul că s-ar putea să vedem câțiva dintre noii senzori foto, anunțați cu puțin timp în urmă, pe navele emblematice din primăvară ale firmei Samsung. Este vorba despre 24MP ISOCELL Slim 2X7 și 12MP ISOCELL Fast 2L9 anunțați în toamna acestui an.

Seria Galaxy S este un model extrem de popular care se vinde în medie în mai mult de 50 de milioane de unități pe an.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...