Lansarea seriei Galaxy S21 și specificațiile lui S21 Ultra confirmate

440
Sursa Foto: @OnLeaks

Cu siguranță nu este neobișnuit să auzim tot felul de zvonuri despre viitoarea serie Galaxy S în această perioadă a anului. Numai că în ultimul timp aceste zvonuri despre Galaxy S21 pot fi descrise ca zgomote excepțional de puternice și detaliate. Motivul este, desigur, destul de simplu. Samsung și-a revizuit programul de lansare tipic pentru a încerca să profite de problemele Huawei și să combată rapid noua serie iPhone 12.

Aceste șușoteli pe la colțuri au devenit un element normal înaintea lansării unor smartphone-uri de ultimă generație de către Samsung. Dar lucrurile par diferite de această dată. Acest lucru se datorează faptului că o serie de surse de încredere au scris despre un debut timpuriu al serie Galaxy S21 5G. Acum una dintre cele mai reputate agenții de presă din lume confirmă aceste afirmații.

Seria S21 cu o lună mai repede decât normal

Potrivit a trei surse, fără îndoială, de încredere și familiare cu această problemă, citate în mod anonim de Reuters, Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra, compatibile 5G, ar putea fi lansate „cu mai mult de o lună mai devreme decât se aștepta”. Bineînțeles, toată lumea se aștepta inițial ca trio-ul Galaxy S21 să ajungă la aproximativ un an după seria Galaxy S20. care a fost dezvăluită oficial pe 11 februarie 2020 și lansată comercial aproape o lună mai târziu.

Asta înseamnă că Reuters prezice următorul mare lucru Samsung „încă de la sfârșitul lunii ianuarie” 2021. Acest lucru coincide în mare măsură cu informațiile și zvonurile recente provenite din diferite locuri. Reuters este cunoscută pentru informațiile sale sigure și din surse de încredere. Singura confirmare mai trebuie să vină de la compania Samsung.

Reuters este o agenție de știri deținută de Thomson Reuters. A fost fondată de germanul Paul Julius Reuter la Londra în 1851. Reuters are peste 2.500 de jurnaliști și 600 de fotoreporteri în aproximativ 200 de locații din lume.

În mod surprinzător, Reuters nu face o prognoză mai specifică sau mai detaliată a lansării. În același timp pe Twitter, spre exemplu, Jon Prosser, susține că familia Galaxy S21 5G este pregătită pentru un anunț din 14 ianuarie cu începerea pre-comenzilor în aceeași zi, urmat de lansarea comercială în 29 ianuarie.

Samsung Galaxy S21 Ultra va fi o bestie

Nu, Reuters nu face referire tehnică la cele trei modele Galaxy S21 așteptate. De fapt, agenția de presă nici măcar nu spune că vor exista trei versiuni Samsung de ultimă generație. Dar acest lucru este clar de mai mult timp prin apariția specificațiilor aflate pe S21, S21+ și Ultra. Au apărut în același timp și o serie de fotografii bazate pe CAD, foarte credibile.

Cele mai recente informații sunt despre Galaxy S21 Ultra și provin de la Ice Universe. Putem spune din istoricul acestui Univers de Ghiață că rareori greșește cu privire la acest tip de lucruri. Aparent, șeful seriei va avea un ecran de 6,8 – 6,9 ​​inch și ecran WQHD+ capabil de o rată de 120Hz la rezoluție 2K. În timp ce rata 120Hz nu este nimic nou pentru telefoanele ultra-high-end Samsung, Galaxy S20 Ultra și Note 20 Ultra pot folosi rata de 120Hz doar în rezoluție FHD.

Ice Universe scrie și despre „rame cu lățime aproape egală”, conform PhoneArena. Asta înseamnă probabil că Samsung va reduce în continuare dimensiunea deja mică a „bărbiei” a lui S20 Ultra.

Între timp, Galaxy S21 Ultra ar trebui să aibă încărcare rapidă de 45W. În mod inexplicabil, Samsung Galaxy Note 20 Ultra are 25W. Încărcarea de 45W ar trebui să umple bateria de 5.000 mAh de pe Galaxy S21 Ultra într-un timp relativ scurt.

Ice Universe mai spune că S21 Ultra 5G va utiliza un senzor ISOCELL HM3 de 108MP pentru camera principală. Galaxy S20 Ultra, cât și Galaxy Note 20 Ultra au fost dotate cu ISOCELL HM1. Asta sugerează că abilitățile de fotografie de pe S21 Ultra vor fi îmbunătățite, dar rămâne de văzut în ce moduri și în ce măsură.