Lansarea la vânzare a seriei Samsung Galaxy S22 poate fi puțin amânată

445
Lansarea seriei Samsung Galaxy S22 ar putea fi putin amanata
Sursa Foto: @OnLeaks

Samsung este gata să înceapă anul viitor în forță cu lansarea mult așteptată și întârziată a lui Galaxy S21 FE. Apoi va trece la artileria grea, seria Samsung Galaxy S22. Despre aceasta au fost zvonuri pentru o lansare în februarie de ceva vreme, anunțul și datele de vânzare au apărut din diferite surse. Dar cum trăim vremuri ciudate, blestemul lipsei cip-urilor și problemele lanțurilor de aprovizionare, aceste date de lansare și vânzare nu sunt niciodată sigure.

Cunoscutul Jon Prosser a fost sursa inițială pentru mai multe fotografii cu Samsung Galaxy S22 Ultra. Tot Jan Prosser a publicat mai multe informații despre momentul în care telefoanele vor fi dezvăluite și lansate. Acum, potrivit AndroidPolice, același Jan Prosser a ajustat calendarul de lansare și vânzare pentru seria Galaxy S22. Au fost diferite zvonuri privind această lansare, cele mai multe erau între 8 februarie (lansare) și 18 februarie (vânzare). Dar, aceste date nu au fost confirmate niciodată de Samsung.

Seria Galaxy S22 va consta dintr-un model de baza, varianta Plus și modelul Ultra. Primele două sunt destul de similare, în timp ce fratele mai mare Ultra va avea parfum de Galaxy Note.

Seria Samsung Galaxy S22 amânată la vânzare

Jan Prosser a fost cel care a spus că seria Samsung Galaxy S22 va fi lansată pe 8 februarie, când vor putea fi făcute și precomenzi, cu vânzări din 18 februarie. Aceste pronosticuri au fost făcute cu aproximativ o lună și jumătate în urmă.

Acum Prosser a scris pe Twitter că Samsung și-a schimbat ușor planurile în urma unei probleme din lanțul de aprovizionare care afectează companiile din întreaga lume. Potrivit lui Prosser, precomenzile seriei Samsung Galaxy S22 vor debuta pe 9 februarie – cu o zi mai târziu decât se aștepta. Seria va a fi disponibilă la vânzare pe 25 februarie.

Galaxy Unpacked este un eveniment bianual organizat de Samsung, unde prezintă noi dispozitive, inclusiv smartphone-uri, tablete și dispozitive portabile. A avut loc pentru prima dată în martie 2010 la CTIA din Las Vegas.

Din fericire, nu pare că acesta este un fiasco în stil Galaxy S21 FE. Este doar ciudat să vedem că anunțul – probabil un eveniment Galaxy Unpacked – este amânat cu 24 de ore. Dar, întârzierea de o săptămână pentru lansarea la vânzare este surprinzător de mare.

Sigur că o întârziere de o săptămână în ajungerea pe piață nu este una mare. Dar, nu trebuie să uităm că seria Samsung Galaxy S22 a fost programată inițial pentru o lansare în ianuarie, la fel ca seria Galaxy S21. În acest fel seria S22 trebuia să urmeze același tip de program – lansare și vânzare – ca seria S21.

Data de 9 februarie și 25 februarie nu sunt aproape în acest moment și se mai pot schimba multe până atunci. Indiferent de dată, așteptăm cu nerăbdare lansarea acestor telefoane emblematice chiar dacă știm aproape totul despre ele, în ciudata tradiție Samsung de a ști să „protejeze” secretele de producție.