Samsung lansează linia de îmbrăcăminte Beanpole Sport

2076

Da, Samsung are și o marcă de îmbrăcăminte! Samsung va introduce o nouă linie de îmbrăcăminte în curând, deoarece Samsung C & T Fashion Group a depus o marcă comercială pentru Samsung Beanpole Sport. În 1989, Bean Pole a fost fondată ca marcă de modă sud-coreeană de Samsung Cheil Industries. Între timp, mai multe linii de îmbrăcăminte au fost adăugate, inclusiv Bean Pole Men, Ladies, Kids, Golf și Beanpole Outdoor, precum și accesorii, Bean Pole Accessory.

O cerere de marcă recent depusă de Samsung, ne dezvăluie că Ben Pole este pe punctul de a introduce o nouă linie de îmbrăcăminte, Beanpole Sport, cu preponderență îmbrăcăminte sport.

Logo-ul Bean Pole este o imagine stilizată a unui om care merge pe o bicicletă penny-farthing (bicicletă englezească cu o roată mai mare), logo-u menit să sublinieze stilul britanic pe care îl urmăresc creatorii acestei mărci.

Săptămâna trecută în data de 9 martie 2018, Samsung C & T Corporation a înregistrat o marcă comercială la KIPRIS – Korea Intellectual Property Rights Information Service, adică Serviciul coreean pentru drepturile de proprietate intelectuală, pentru numele Beanpole Sport. Marca comercială este descrisă ca fiind pentru „Cămăși de golf, pantaloni pentru pescuit, pantaloni de alpinism, haine impermeabile, îmbrăcăminte sport, pantofi de sport, pălării, șosete„.

Toate hainele produse sub marca Bean Pole sunt inspirate de cultura și de moda britanică. În prezent, site-ul Bean Pole este disponibil în limba coreeană, chineză și engleză, cu transport la comandă în peste 100 de țări. Deși hainele nu sunt deloc ieftine, a devenit un brand de top în Coreea de Sud.

O jachetă bărbătească ușoară Benpole costă 350$, un tricou Benpole polo cu mânecă scurtă și guler pentru bărbați costă aproximativ 120$, o jachetă lungă cu fermoar și glugă pentru femei, pentru iarnă, costă  în jur de 650 dolari.

Bean Pole are trei departamente de proiectare și design pentru îmbrăcăminte situate în Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii și Italia.

Compania are peste 100 de magazine în toată Asia, magazinele emblematice sunt toate localizate în Coreea de Sud. Așa cum vă puteți aștepta de la Samsung, magazinele care expun produsele Ben Pole combină moda și tehnologia, cu oglinzi interactive și alte soluții inteligente de afișare.

SURSĂLetsgoDigital