Problema liniei verzi pe ecran ajunge și la Samsung Galaxy Z Flip 4

716
Problema liniei verzi pe ecran ajunge si la Galaxy Z Flip 4
Sursa foto: via galaxyclub.nl

Utilizatorii de smartphone-uri Samsung încă se confruntă cu problema recurentă a liniilor verzi și roz care apar pe ecranele lor. Este o problemă care pare să afecteze în mod predominant dispozitivele echipate cu afișaje Super AMOLED. Acum aceste linii deranjante au apărut, aparent din nimic, pe ecranul unui telefon Galaxy Z Flip 4.

Un nou smartphone Samsung este victima bug-ului ecranului care a lovit mai multe telefoane Galaxy Note 20 relativ recent. Unele telefoane Galaxy Note 20 afișează pe ecran una sau chiar mai multe linii verzi si roz fără niciun motiv. Aceste telefoane nu au suferit șocuri sau alte prejudicii materiale care să poată explica originea acestor linii. La problema liniei pe ecran la Galaxy Z Flip 4, Samsung nu a dat nicio explicație până acum.

Luna trecută un bug ciudat a lovit unele modele Galaxy Note 20. Mai multe linii verzi, roz și violete au apărut pe ecranul unor telefoane din seria Note 20. Problema părea atunci să vină din partea software-ului a dispozitivului. Utilizatorii care au avut aceste probleme nu au menționat nicio deteriorare hardware care ar fi putut explica apariția acestor linii.

Galaxy Z Flip 4: linie verde inexplicabilă pe ecran

Până acum, acest bug părea să fie limitat la câteva telefoane din seria Galaxy Note 20. Alte telefoane Samsung Galaxy au fost ferite de acest fenomen. Dar, potrivit PhonAndroid, zilele trecute un utilizator de Galaxy Z Flip 4 din India a scris pe Twitter că are o linie verde pe ecran. Mritunjai Burman susține că pe Galaxy Flip 4 a apărut brusc o linie verde pe ecran fără niciun motiv.

Twitter, preluat din octombrie 2022 de Elon Musk cu 44 de miliarde USD, are aproximativ 450 de milioane de utilizatori activi lunar începând cu 2023. Se estimează că acest număr va ajunge la 652,23 milioane până în 2028.

Problema pare din toate punctele de vedere asemănătoare cu cea de pe modelele Galaxy Note 20. Utilizatorul susține că smartphone-ul său nu a suferit avarii care ar putea explica această defecțiune. Apoi a decis să contacteze Samsung pe Twitter, care îi spune să-i trimită un mesaj privat. Până acum Samsung nu a răspuns la această solicitare. În cazul telefoanelor Galaxy Note 20, Samsung a luat decizia de a schimba gratuit ecranul modelelor afectate chiar și după expirarea garanției acestora.

Centrul de service ar fi refuzat lui Mritunjai Burman înlocuirea gratuită a ecranului afectat. Când utilizatorul a încercat să contacteze Samsung prin Twitter, nu a primit niciun răspuns din partea echipei de socializare a companiei. Samsung trebuie să comunice cu rețeaua sa de service post-vânzare cu privire la întreținerea ecranelor afectate de linii verzi/roz.

Momentan se cunoaște doar acest caz de Galaxy Z Flip 4. Într-adevăr, Samsung a acceptat să repare gratuit modelele Galaxy Note 20 afectate de problema ecranului. În acest moment, nu știm dacă Samsung intenționează să repare sau să înlocuiască gratuit ecranul lui Galaxy Z Flip 4, chiar dacă se pare că problema este cauzată de software.