Ecranul afectat de linii verzi/roz la seriile Galaxy S20 și Note 20 va fi înlocuit

356
Galaxy S20 si Note 20 ecranul afectat de linii verzi
Sursa foto: via sammobile.com

În ultimul timp au fost informații că pe unele smartphone-uri Galaxy cu ecrane Super AMOLED apar linii verzi/roz. Este vorba despre unele modele din seriile Galaxy S20 și Note 20. Pe unele telefoane aceste linii au apărut după actualizarea la un software nou. Pe alte modele, liniile verzi/roz au apărut pe ecran fără să fi suferit daune fizice. Acum, Samsung a anunțat că va oferi înlocuirea gratuită a ecranului pentru aceste modele.

La telefoanele din seriile Galaxy S20 și Galaxy Note 20 cu linii verzi/roz/violet pe ecran, compania va schimba gratuit ecranul. Potrivit SamMobile, Samsung India a confirmată că în această țară va oferi înlocuire gratuită a ecranului pentru Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra care au fost afectate de problema liniilor verde/roz.

Ecranul cu probleme la seriile Galaxy S20 și Note 20 va fi înlocuit gratuit

Pe lângă înlocuirea ecranului, compania oferă și înlocuirea gratuită a bateriei și kit-ul pentru aceste unități afectate. Confirmarea a fost făcută de un director de asistență Samsung India prin intermediul canalului de asistență WhatsApp. În acest moment în India sunt cele mai multe telefoane din seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 în uz.

Cu toate acestea, există anumiți termeni și condiții pentru a obține această înlocuire gratuită a ecranului. Telefonul din seria Galaxy S20 sau Galaxy Note 20 trebuie să fie afectat de o linie verde/roz/violet sau probleme de pâlpâire a ecranului. O altă condiție este ca telefoanele să fi fost cumpărate în termen de trei ani de la data cererii de înlocuire a ecranului. Această ofertă este valabilă până la 30 septembrie 2023.

Termenul hardware datează de la începutul secolului al XVI-lea, când a fost folosit pentru a indica obiecte precum unelte și arme. Hardware-ul este partea fizică a unui sistem informatic, ansamblul de componente electrice, electronice și mecanice.

Aceasta este o acțiune foarte necesară și binevenită întreprinsă de Samsung. Utilizatorii afectați de problemele ecranului nu sunt cu nimic de vină, iar problema ține de hardware-ul / software-ul Samsung. Samsung ar putea anunța o ofertă similară de înlocuire a ecranului pentru telefoanele din seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 și din alte țări. Rămâne de văzut dacă Samsung va extinde această ofertă și la alte telefoane Galaxy care sunt afectate de aceeași problemă.