Acasă Stiri Listen Tab pe Samsung Free: podcasturi de top direct pe telefoanele Galaxy

Listen Tab pe Samsung Free: podcasturi de top direct pe telefoanele Galaxy

Samsung a anunțat ieri că „Listen Tab – Ascultă”, o aplicație unică pentru divertisment, a fost lansată pe Samsung Free. Disponibilă exclusiv proprietarilor de dispozitive Samsung Galaxy, Listen Tab oferă clienților acces la o selecție uriașă de podcast-uri globale și locale de top, toate gratuit și cu o singură glisare. Cu fila Ascultă, clienții vor avea podcast-uri grozave la îndemână, fără a fi nevoie să descarce o aplicație.

Listen Tab este concepută pentru a oferi acces rapid și ușor clienților Samsung Galaxy, permițându-le să se aboneze cu ușurință la emisiunile lor preferate. Există, de asemenea, o secțiune specială în fila Ascultă, care îi va ajuta pe proprietarii Galaxy să vadă ce este nou pe platformă și podcast-uri în tendințe care i-ar putea atrage.

Samsung Free este un serviciu de agregare de conținut care oferă acces la știri, TV live, podcast-uri și jocuri interactive într-un singur loc. Conținutul este pus la dispoziție gratuit utilizatorilor. Samsung Free poate fi accesat glisând spre stânga pe ecranul de pornire al dispozitivului Samsung Galaxy.

Odată cu extinderea Samsung Free, putem oferi clienților noștri acces foarte convenabil la mai mult divertisment de top”. A spus Richard Jakeman, șeful European Business Development – Smart TV, Mobile and Gaming la Samsung, conform Samsung Newsroom. „Utilizatorii nu trebuie să descarce aplicații suplimentare, pot accesa biblioteci media și liste de redare audio cu o singură glisare. Cu Listen Tab puteți personaliza cu ușurință listele de redare și puteți asculta podcast-uri din mers sau din confortul casei”.

Listen Tab aduce podcast-uri direct pe telefoanele Galaxy

În cooperare cu platforma de găzduire a podcast-urilor Podigee și alți parteneri importanți de podcasting, ascultătorii interesați din diferite țări europene vor avea acces la podcast-uri de înaltă calitate de la principalele posturi de radio și companii media. Sunt incluse aici printre altele ProSiebenSat1; Axel Springer Group; Red Bull; CNN; The Guardian sau The Economist.

The Guardian este un ziar din UK înființat în 5 mai 1821 cu numele de The Manchester Guardian. Din 1959 se numește The Guardian. În mai 2021 ediția online avea 50 de milioane de cititori pe lună și 2,8 milioane zilnic.

Producțiile Seven.One Audio and Audio Alliance sunt disponibile gratuit pentru ascultătorii din Germania, Austria și Elveția. La rândul lor, utilizatorii din Franța pot accesa conținutul Nouvelles Écoutes, Louie Media și Binge Audio. În Italia există podcast-uri de la Storielibere, Piano P și La Gazzetta dello Sport, printre altele. O selecție foarte mare de furnizori de podcast poate fi accesată gratuit prin Listen Tab.

Samsung Free combină acum conținutul TV, jocurile, știrile și podcast-urile pe o sursă de conținut preinstalată și gratuită. Samsung Free rulează de pe Android 11 și este preinstalat pe fiecare dispozitiv Samsung Galaxy din 2021. Utilizatorii Bixby Home și Samsung Daily pot descărca Samsung Free din Galaxy Store.

Samsung Free Listen Tab este disponibil în Marea Britanie, Germania, Elveția, Austria, Spania, Franța și Italia. Probabil în perioada următoare se va extinde pe mai multe piețe. Puteți găsi mai multe informații despre Samsung Free sau noile funcții Listen Tab pe www.samsung.com/de/apps/samsung-free/.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...