Locația evenimentului Samsung Galaxy Unpacked confirmată

172
Samsung Galaxy Unpacked
Sursa foto: via gsmarena.com

Au fost în ultimul timp mai multe zvonuri care susțineau că Samsung va organiza evenimentul Galaxy Unpacked, pentru lansarea lui Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, în Coreea de Sud în loc de SUA sau Europa. Aceste zvonuri s-au dovedit a fi adevărate. Compania a confirmat oficial că următorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked va avea loc în Coreea.

Viitoarele telefoane pliabile Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 vor veni cu o mulțime de schimbări orientate spre înainte în ceea ce privește designul. De asemenea, s-ar putea să vedem conglomeratul coreean dezvăluind căștile de realitate mixtă (MR) la acest eveniment, dar nu se știu multe despre acest set.

Samsung Galaxy Unpacked va avea loc la Seul în Coreea

Această confirmare vine de la Lee Young-hee, președintele Centrului de marketing global al Samsung DX, potrivit GSMArena. Lee Young-hee a spus că evenimentul Galaxy Unpacked va avea loc la Seul, Coreea de Sud. Când a fost întrebat despre motivul găzduirii acestuia în Coreea de Sud, Young-hee a spus: „Pentru că Coreea este semnificativă și importantă”.

Lee Young-hee nu a dezvăluit nici data, nici locul evenimentului Galaxy Unpacked. Dar mai multe zvonuri din presa sud-coreeană susțin că se va întâmpla pe 26 iulie la COEX din Gangnam-Gu, Seul. Totuși, președintele diviziei Samsung DX (Device eXperience) a confirmat că următorul eveniment major Galaxy Unpacked va avea loc în Seul, Coreea de Sud.

În Seul se află Lotte World Tower un zgârie-nori cu 123 de etaje și înălțimea de 555 metri. Este cea mai înaltă clădire din Coreea și a șasea cea mai înaltă din lume. Turnul rezistă la cutremure de până la 9° pe scara Richter și vânturi de până la 80 m/s.

Rețineți că aceasta nu este prima dată când compania selectează Seulul ca locație pentru a-și anunța telefoanele emblematice. Compania a dezvăluit seria Galaxy Note 20 în aceeași locație, deși a fost un eveniment virtual.

Se așteaptă ca Samsung să dezvăluie la Galaxy Unpacked, pe lângă smartphone-urile pliabile Fold 5 și Flip 5 și seria Galaxy Watch 6. Sunt informații că tot atunci va fi lansată și seria Galaxy Tab S9. De asemenea, vom primi noi căști wireless Galaxy Buds 3, dar și un nou tracker de urmărire Galaxy SmartTag. Momentan Samsung nu a confirmat ce dispozitive va lansa la al doilea eveniment Galaxy Unpacked din 2023.