O altă confirmare că Galaxy Unpacked 2023 va avea loc pe 26 iulie

200
Samsung Galaxy Unpacked 2023
Sursă foto: via tomsguide

În urmă cu aproximativ o săptămână, o publicație coreeană, Chosun, a declarat că Samsung va găzdui al doilea eveniment Galaxy Unpacked 2023 pe 26 iulie. Știm deja că la acest eveniment Samsung își va anunța noile sale pliabile. Ei bine, o altă sursă sud-coreeană, SBS Biz, a spus acum același lucru. Deci pare tot mai probabil ca Samsung să-și anunțe noile sale pliabile pe 26 iulie.

Și această sursă susține că evenimentul va fi găzduit în Seul, la fel ca prima sursă. SBS Biz, un canal de știri de afaceri 24 de ore din 24 din Coreea, notează că evenimentul va fi probabil găzduit la COEX, Gangnam-gu. Această sursă mai afirmă că pregătirile pentru Galaxy Unpacked 2023 sunt deja pe drum.

Samsung a organizat astfel de evenimente în orașe din afara țării sale, cel puțin a făcut acest lucru în trecut. Potrivit AndroidHeadlines, acum au fost luate în considerare și locațiile din străinătate în care Samsung a mai organizat astfel de evenimente. De data aceasta, compania a optat pentru Seul, Coreea de Sud.

Galaxy Unpacked 2023 va avea loc pe 26 iulie

În timpul acestui eveniment, Samsung va avea multe de arătat. Nu numai că va anunța noile sale pliabile, Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5, dar și seria Galaxy Watch 6 va fi prezentată. Același lucru este valabil și pentru noile tablete din seria Galaxy Tab S9 a companiei.

Samsung găzduiește de obicei cel de-al doilea eveniment Unpacked al anului în august, dar în acest an compania a decis să schimbe lucrurile. Lansarea lui Google Pixel Fold ar putea fi cel puțin unul dintre motivele pentru care Samsung a luat această decizie. 26 iulie nu este 100% data de lansare a noilor dispozitive, va fi doar când Samsung va confirma acest lucru. Acest lucru s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat, deoarece suntem la aproximativ două luni de acea dată.

Gangnam-gu este unul dintre cele 25 de districte din Seul, Coreea de Sud. Termenul Gangnam se traduce prin „la sud de râul Han”. Este un cartier foarte bogat și cea mai bogată zonă din toată Coreea de Sud.

Avem deja o mulțime de informații despre Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Una dintre principalele modificări pentru Flip 5 va fi afișajul capacului său. Va fi mult mai mare de data asta. Se așteaptă ca ambele smartphone-uri să includă o balama mai bună și să se plieze fără spațiu. Probabil vom mai vedea și alte noutăți la prezentarea de la Gangnam-gu.

Ambele dispozitive vor fi destul de puternice, așa cum era de așteptat, și ambele se vor lansa la nivel global, desigur. Mai mult, cele două pliabile vor avea procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, aflat pe seria Galaxy S23. Deci, toate premisele pentru două telefoane extraordinare sunt îndeplinite.