Samsung prezintă un mic lot de Galaxy S8 în februarie-martie

2493

Gigant tech Samsung Electronics are planificat de a prezenta un număr mic de telefoane mobile Galaxy S8, în februarie sau martie, înainte de data de lansare oficială din mijlocul lunii aprilie, potrivit unor surse din interorul Samsung.

„Există o posibilitatea ca telefoanele Galaxy S8 să fie prezentate cu o lună sau două înainte de data de lansare efectivă”, a declarat o sursă sub protecția anonimatului de la Samsung Electronics, pentru The Investor din Corea de Sud.

„Samsung Electronics a confirmat faptul că programul de lansare a fost stabilit la jumătatea lunii aprilie”. A declarat o altă sursă pentru The Investor, tot sub protecția anonimatului.

Producția de masă este de așteptat să înceapă în martie, atunci când Samsung va scoate cel mai probabil, 5 milioane de unități Galaxy S8.

Pentru anul acesta, Samsung are un obiectiv să expedieze de 60 de milioane de bucăți.

Obiectivul pentru expedierea de telefoane Galaxy S8 este mult mai mare decât numărul cumulat a modelelor emblematice ale firmei în ultimii trei ani: S5 (45 milioane), S6 (45 milioane) și S7 (48 milioane). Galaxy S4, lansat în 2013, a fost expediat într-un număr record de 70 de milioane, în timp ce S3 a avut 65 de milioane.

Pentru a putea începe producția de masă a lui GalaxyS8 în luna martie, Samsung primește piese electronice în februarie, de la principalii furnizori, inclusiv senzori pentru scanarea irisului și lentilele camerei Sekonix.

Fabricantul de module wireless Samsung Electro-Mechanics și Amotech sunt așteptați să furnizeze sistemele de comunicații în câmp apropiat, în luna martie, în timp ce Hansol Technics, va livra piese în luna aprilie.

Hansol Technics este o firmă sud-coreană, se ocupă cu produse electronice, chimice, telecomunicații și logistică. Un important furnizor de componente pentru Samsung.

Dar o nouă necofirmare vine de la Samsung.

„Nu putem confirma detalii despre lansarea lui Galaxy S8”, a declarat Cho Seo-Hee, un purtător de cuvânt al Samsung Electronics.

Nu rămâne decât să avem răbdare.

SURSĂTheInvestor.co.kr