Variantele LTE ale Galaxy Watch primesc o actualizare de software

1009

Samsung lansează o nouă actualizare pentru variantele LTE ale smartwarch-ului Galaxy Watch. Nu este o actualizare mare, dar aduce îmbunătățiri pentru câteva caracteristici cheie ale ceasului inteligent. Îmbunătățește bateria și monitorizarea frecvenței cardiace – Heart Rate Monitor (HRM).

Noua versiune software este R815FXXU1DSBA pentru ceasul Galaxy Watch de 42 mm și R805FXXU1DSBA pentru varianta de 46 mm a smartwatch-ului Samsung. Sistemul de operare a lui Samsung galaxy Watch este încă Tizen OS cu versiunea 4.0.0.1. Această actualizare specială pentru variantele GPS ale smartwatch-ului Galaxy Watch a fost lansată la începutul anului în ianuarie.

O actualizare pentru îmbunătățirea duratei de viață a bateriei

Samsung a lansat în mod constant actualizări de software pentru dispozitivele sale portabile, potrivit IotGadgets. Majoritatea acestor actualizări s-au concentrat pe îmbunătățirea duratei de viață a bateriei. Această ultimă actualizare pentru Samsung Galaxy Watch LTE face la fel.

În plus, actualizarea aduce, de asemenea, îmbunătățiri la caracteristica de monitorizare a frecvenței cardiace. Caracteristica HRM ar trebui să fie mai fiabilă acum. Datele despre această actualizare nu menționează nimic altceva. Doar îmbunătățirea generală a stabilității dispozitivului și remedierile minore ale erorilor. Actualizarea ocupă un spațiu de 52,14 MB.

IotGadgets a fost cunoscut anterior sub numele de Tizen Experts. Are sediul în Manchester, Marea Britanie. Este un site de profesioniști care promovează noi tehnologii pentru publicul interesat de IoT, Gadgets, Blockchain si multe altele. Publică știri, recenzii și comparații despre produse IoT, smartwatch-uri, cripto-monede și altele.

Samsung s-a concentrat foarte mult în ultimul timp pe îmbunătățirea funcționalității dispozitivelor sale portabile. La începutul acestui an, gigantul electronist șef mondial și-a actualizat toate smartwatch-urile mai vechi la versiunea Tizen OS 4.0. Samsung Gear S3 și Samsung Sport Gear rulează acum Tizen 4.0.0.2, în timp ce Samsung Galaxy Watch are Tizen 4.0.0.1.

Pentru a vă actualiza Galaxy Watch la cea mai recentă versiune de software, deschideți aplicația Galaxy Wearable de pe telefonul smartphone conectat și accesați About Watch. Acum atingeți Update Watch Software și apoi Update now – actualizare acum. Trebuie să știți că este o actualizare a serverului și poate dura ceva timp înainte ca acesta să ajungă la smartwatch-ul dvs. Ar trebui să primiți o notificare atunci când actualizarea este disponibilă.