LumaFusion pe seria Galaxy Tab S8 – experiență incredibilă pe noile tablete

377
LumaFusion pe seria Galaxy Tab S8
Sursa Foto: via phonearena.com

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2022 s-a încheiat de câteva zile. În timp ce seria Galaxy S22 și în special S22 Ultra au furat spectacolul, noile tablete emblematice Samsung au încântat pe mulți privitori. Samsung a lansat la acest eveniment și seria Galaxy Tab S8. Aceasta este compusă din Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și, pentru prima dată, o tabletă Galaxy Tab S8 Ultra. Cu noile tablete Samsung primim și aplicația LumaFusion.

Dar, în timpul evenimentului Galaxy Unpacked, Samsung a menționat ceva la care niciunul dintre fanii tabletelor nu se aștepta deloc – aplicația LumaFusion. LumaFusion este un editor video puternic, conform PhoneArena. Această aplicație LumaFusion a fost întotdeauna exclusiv pentru Apple iPad și include în special Procreate, o aplicație puternică de desen. Acest lucru arată că Samsung ia în serios tabletele Android ceva ce Google ar fi trebuit să facă deja.

Până acum, pare că Google a renunțat la conceptul „Android ca sistem de operare pentru tabletă”. Se pare că Samsung este singura companie care împinge cu adevărat lucrurile înainte pentru utilizatorii de tablete Android. Samsung aduce pe Android una dintre cele mai valoroase aplicații exclusiviste ale iPad-ului și, de departe, cel mai bun editor video pentru tabletă de acolo – LumaFusion.

Android nu are editori video prea buni, iar opțiunea LumaFusion – o aplicație cunoscută pentru capabilitățile sale – îi va face pe utilizatorii de iPad să întoarcă capetele. Și, va oferi încă un motiv pentru oricine vrea să fie productiv pe o tabletă să ia în considerare, în special un Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

De ce contează LumaFusion

Înainte de a ajunge pe tabletele Samsung, LumaFusion era o exclusivitate pentru iPad și iPhone. Astfel Samsung îmbunătățește experiența tabletelor Android în moduri pe care Google nu s-a deranjat niciodată să o facă. LumaFusion este o aplicație puternică de editare video cu mai multe straturi. Este foarte distractiv de folosit, redă și videoclipuri rapid, mult mai rapid decât în mod normal chiar și pe un computer Windows decent.

Windows este numele unei serii de sisteme de operare dezvoltate și comercializate de Microsoft. Prima versiune a fost lansată în 1985. Apoi a devenit utilizată pe scară largă datorită interfeței grafice bazată pe ferestre (windows).

LumaFusion este inevitabil să fie folosit de aproape toți utilizatorii de iPad care doresc să editeze videoclipuri. În plus, este o aplicație pentru tabletă pentru care plătiți o dată și ați terminat – o folosiți pentru totdeauna. Majoritatea editoarelor video pe care le are Android în prezent sunt scumpe, bazate pe abonament, ocazionale (nu sunt profesionale), cu mult mai puține funcții.

Cu noua LumaFusion Samsung poate să egaleze șansele în favoarea tabletelor sale Android. Și cine știe, dacă seria Galaxy Tab S8 este un succes – Samsung ar putea fi capabil să aducă și mai multe aplicații iPad pe Android! Nu este prima dată când Samsung îmbunătățește Android-ul în moduri pe care Google nu s-a deranjat. DeX este unul dintre ele.

DeX oferă o experiență de ecran divizată implicit, doar apăsați pe un buton pe Galaxy Tab S pe care scrie „DeX”. Apoi veți obține o interfață care seamănă bine cu Windows. DeX are o bară de activități care afișează toate aplicațiile care rulează, un meniu Start, iar toate aplicațiile se pot deschide în ferestre redimensionabile. Aveți nevoie doar de o tastatură pentru Galaxy Tab și toată productivitatea în stil PC este disponibilă.

Posibil și Procreate să ajungă pe seria Galaxy Tab S8

DeX este o caracteristică Samsung, exclusivă pentru tabletele Android de gamă medie și de vârf ale companiei. Din nou, Google ar fi trebuit să introducă un mod desktop similar pentru Android cu mult timp în urmă, să ajute să facă tabletele Android mai populare, dar nu s-a deranjat niciodată. Nu trebuie să uităm și cât de mult efort a depus Samsung în stylus-ul S Pen, este admirabil și, o rara avis pe Android. iPad-ul are Apple Pencil.

Acum, din moment ce Samsung a reușit să încheie o înțelegere pentru a aduce LumaFusion pe tabletele sale Android, sperăm că poate face același lucru și cu Procreate. Deoarece Samsung este singurul concurent real al iPad-ului pe partea Android, care oferă tablete cu un stylus grozav și gratuit – ceea ce are nevoie este să „fure” în continuare mai multe aplicații grozave din App Store Apple pentru Android. Pentru a fi corect, când vine vorba de desen, Android are deja niște aplicații grozave. Doar un exemplu, cea prezentată de Samsung în timpul evenimentului Unpacked – Clip Studio Paint. Nu este una nouă, dar este excelentă.

Samsung ar trebui să aducă Procreate pe tabletele sale – o aplicație de desen perfect adaptată pentru tablete. În acest fel va fi un alt motiv important pentru fiecare profesionist iPad să se uite spre tabletele Samsung. În orice caz, Samsung face lucruri grozave și uneori surprinzător de neașteptate. Dar, totul pentru a oferi cele mai bune tablete Android pentru a rivaliza și chiar depăși iPad-ul în unele domenii. Bună treabă Samsung cu noua serie Galaxy Tab S8!