Seria Galaxy Tab S8: tablete mai mari, mai îndrăznețe și mai versatile

443
Seria Galaxy Tab S8
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat astăzi noua sa serie Galaxy Tab S8. Aceasta este compusă din Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S8+ și prima tabletă Samsung Galaxy Tab S8 Ultra. Aceasta din urmă este cea mai mare și cea mai puternică oferită vreodată de Galaxy Tab S. Hardware-ul sofisticat, funcțiile de productivitate premium și ecosistemul perfect pe care se bazează utilizatorii Galaxy sunt combinate într-o singură putere portabilă de productivitate. Seria Galaxy Tab S8 vă oferă libertatea și flexibilitatea pe care o meritați să lucrați și să vă jucați oriunde și orcând.

Mai mult ca niciodată, ne bazăm pe tablete pentru apeluri video și streaming. Fiecare model din seria Galaxy Tab S8 oferă o experiență de videoconferință îmbunătățită. Tabletele au camere frontale ultra-late; o configurație cu trei microfoane; și o tehnologie inteligentă de încadrare automată pentru o experiență de apel video cu adevărat profesională.

Cele trei modele oferă capabilități revoluționare de multitasking. Acestea vin cu Windows și Samsung DeX Multi-Active îmbunătățite; partajare sigură și ușoară a fișierelor cu Partajare rapidă protejată prin parole; și productivitate puternică cu noul procesor super-rapid de 4nm și un S Pen mai fin ca niciodată în cutie. Toate acestea sunt ambalate în cea mai subțire și mai dură ramă Armor Aluminium. Seria Galaxy Tab S8 funcționează mână în mână cu întregul ecosistem de dispozitive Galaxy, cu funcții precum Second Screen și Buds Auto Switch.

Extinde-ți lumea cu Galaxy Tab S8 Ultra

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra oferă o experiență de tabletă premium, spre deosebire de orice Galaxy Tab anterioară. Are ecran Super AMOLED de 14,6 inch, rata de reîmprospătare de 120Hz și cele mai subțiri rame de până acum. Ecranul său superb este protejat de un cadru din Aluminiu Armor, cu peste 30% mai rezistent la zgârieturi și cu 40% mai puțin predispus la îndoire decât Galaxy Tab S7. Galaxy Tab S8 Ultra este construită pentru a te cufunda complet în fiecare videoclip, film, joc și multe altele, în mișcare.

Tab S8 Ultra are camere de 12MP care transformă experiența apelurilor video cu o calitate video 4K profesională. Camerele au un software cu tehnologia de încadrare automată, care vă menține automat concentrat în timpul unui apel, în timp ce măriți sau micșorați pentru a include noi participanți pe măsură ce vi se alătură. De asemenea, sunetul este foarte clar datorită celor trei microfoane care utilizează tehnologia avansată de reducere a zgomotului. Difuzoarele Quad cu Dolby Atmos se află pe toate cele trei modele din seria Galaxy Tab S8. Totul sună incredibil, cu detalii și claritate realiste.

Lucrează, joacă și conectează-te ca niciodată

Toate cele trei modele sunt echipate cu cel mai rapid procesor de până acum Snapdragon 8 Gen 1. Toată seria Galaxy Tab S8 rulează pe Android 12 și One UI 4. Galaxy Tab S8 Ultra include până la 16GB de RAM și până la 512GB de spațiu de stocare. Toate cele trei modele oferă spațiu de stocare extensibil cu până la 1TB cu un card microSD.

Seria Galaxy Tab S8 este, de asemenea, prima de la Samsung care acceptă Wi-Fi 6E. Această conectivitate oferă până la dublarea lățimii de bandă și viteza maximă a Wi-Fi 6. Pe seria Galaxy Tab S8, sunteți întotdeauna gata de acțiune. Galaxy Tab S8, Tab S8+ și Tab S8 Ultra sunt echipate cu baterii de 8.000 mAh, 10.900 mAh și, respectiv, 11.200 mAh. Bateriile acceptă încărcare super-rapidă de 45W care vă poate aduce la 100% în 80 de minute.

Galaxy Tab S8 Ultra și Galaxy tab S8+ vin ambele cu un S Pen nou și îmbunătățit cu o latență ultra-scăzută. Astfel aveți parte de o experiență de scriere incredibilă, care imită alunecarea unui stilou pe hârtie. Parteneriatul exclusiv Samsung cu Clip Studio Paint vă poate transforma smartphone-ul într-o paletă digitală de culori, S Pen într-o pensulă și ecranul extins al Galaxy Tab S8 într-o pânză. Personalizați instrumentele și alegeți opțiunile pensulei și chiar selectați culori vii din lumea reală din fotografiile realizate pe telefonul dvs. sincronizat.

De asemenea, ecranul extins al Galaxy Tab S8 Ultra vă ajută să împărțiți ecranul în mai multe ferestre redimensionabile. Astfel să puteți face mai multe sarcini fără a fi nevoie să comutați între aplicații. Inspirați-vă, căutați site-uri web și adăugați diapozitive de prezentare — totul într-o singură vizualizare.

Viața se deschide cu seria Galaxy Tab S8

Seria Galaxy Tab S8 funcționează perfect cu întregul ecosistem Galaxy, conform Samsung Newsroom. Deschidere înseamnă să vă oferiți flexibilitatea de a vă defini propria experiență mobilă și de a utiliza cu ușurință dispozitivele Galaxy împreună. Interfața One UI pe tablete vă oferă o experiență consistentă și intuitivă, conectivitate perfectă, precum și integrări inteligente care curg de la Galaxy Tab S8 la smartphone și PC și înapoi.

Când inspirația apare din mers, utilizați S Pen pentru a nota mementouri într-o aplicație Samsung Notes nouă și îmbunătățită de pe seria Galaxy Tab S8 și trageți-le mai târziu pe smartphone-ul dvs. pentru a le consulta mai ușor. Cu seria Galaxy Tab S8 și Galaxy S22 Ultra, Quick Share vă permite să partajați fotografii, videoclipuri și fișiere între dispozitive de două ori mai rapid decât înainte. Datorită Auto Switch, Galaxy Buds se va împerechea automat de la Galaxy Tab S8 la Galaxy S22, astfel încât utilizatorii să se poată muta între dispozitive fără să piardă ritmul. Pentru prima dată, Samsung Health este disponibil pe tabletele Galaxy, astfel încât să puteți căuta videoclipuri de fitness pentru conținut de antrenament și să țineți evidența datelor de sănătate și fitness de pe Galaxy Watch pe un ecran mai mare.

De asemenea, puteți transforma Galaxy Tab S8 într-un al doilea monitor portabil cu capabilități de ecran tactil pentru computerele Galaxy pentru multitasking side-by-side. Și îmbunătățirile aduse Samsung DeX – o experiență de desktop convenabilă care duce Galaxy Tab S8 din modul tabletă în modul desktop – permit acum ferestre transparente ale aplicațiilor și oglindirea DeX pentru atunci când doriți să partajați ecranul tabletei pe un afișaj extern.

O serie în care poți avea încredere și în care să te simți bine

În lumea de azi mereu conectată, securitatea este mai importantă ca niciodată, motiv pentru care toate cele trei modele Galaxy Tab S8 sunt echipate cu noi funcții care oferă posibilitatea de a urmări când camera și microfonul tabletei tale sunt în uz și vă permit să blocați instantaneu toate acces la aplicație pentru a preveni înregistrarea nedorită. Seria Galaxy Tab S8 este, de asemenea, protejată de platforma Samsung Knox Vault. Aceasta criptează datele personale și păstrează fișierele și informațiile stocate izolate de sistemul de operare principal al dispozitivului.

Seria Tab S8 va beneficia de patru actualizări Android și de 5 ani de actualizări de securitate. Acum milioane de utilizatori Galaxy pot crește și mai mult ciclul de viață al dispozitivelor lor. Au parte de cele mai actualizate caracteristici de securitate, productivitate și alte funcții noi interesante. Samsung continuă să extindă acest efort în toate gamele de produse și în ecosistemul Galaxy.

Galaxy Tab S8 Ultra vine într-o culoare de grafit îndrăzneț și atemporal. Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S8+ vin în trei nuanțe sofisticate – grafit, argintiu și roz-auriu.

Seria Galaxy Tab S8 va fi disponibilă pentru precomandă din 9 februarie și va fi lansată oficial pe 25 februarie. Disponibilitatea va începe cu piețele selectate, inclusiv SUA, Europa și Coreea de Sud.

Vom reveni cu mai multe detalii despre toate cele trei tablete din seria Samsung Galaxy Tab S8.