Make & Play 3D pe Samsung Galaxy Note 10 și o cameră ToF

931
Sursa Foto: LetsGoDigital.org

Mai sunt aproximativ șase săptămâni înainte ca seria Samsung Galaxy Note 10 să fie prezentată oficial. Este sigur că Samsung, chiar dacă nu a confirmat oficial, va lansa mai multe modele. Au fost mai multe zvonuri până acum că cele mai avansate modele de Galaxy Note 10 Samsung vor avea probabil o cameră ToF. O nouă cerere de marcă depusă de Samsung confirmă acest lucru.

Samsung Electronics înregistrat recent o nouă marcă comercială pentru Make & Play 3D, descrierea indică o cameră foto ToF. Cel mai probabil, acest Make & Play 3D este destinat noii serii Galaxy Note 10. Pe 20 iunie 2019, Samsung Electronics a depus o cerere pentru o marcă comercială la EUIPO (Oficiul pentru Proprietatea Intelectuală a Uniunii Europene) pentru numele Make & Play 3D.

Marca Samsung Make & Play 3D este încadrată în clasa 9

Cererea pentru acest nume a fost depusă de compania Abril Abogados din Madrid, Spania. Această companie a depus de multe ori cereri de marcă comercială în numele companiei Samsung. Numele de Neuro Game Booster, un software optimizat pentru jocuri, a fost depusă la începutul acestui an.

Marca comercială pentru Samsung Make & Play 3D este încadrată în clasa 9. Descrierea este ca „Modul de cameră pentru telefoane inteligente; Time-of-flight (TOF) senzori optici pentru telefoane inteligente; Senzori de spațiu, de adâncime și distanță pentru telefoane inteligente. Mai cuprinde, Senzori de scanare 3D pentru telefoane inteligente; Software pentru smartphone-uri și dispozitive mobile pentru îmbunătățirea calității fotografiilor digitale și fotografiilor realizate”. Make & Play 3D sigur va fi pe Galaxy Note 10.

Abogados Patentes y Marcas, Propiedad Intelectual e Industrial, este o firmă fondată în anul 2001 și are sediul în Madrid, Spania. Este o casă de avocatură specializată în domeniul proprietății industriale și intelectuale. Are avocați, ingineri și chimiști specializați în brevete pentru a aborda eficient orice domeniu tehnologic.

Samsung are deja un smartphone în gama sa cu o cameră ToF. Această cameră cu profunzime 3D se găsește în Samsung Galaxy S10 5G. La începutul lunii august, producătorul coreean va introduce noua sa serie de smartphone-uri high-end din seria Galaxy Note 10. Se preconizează introducerea mai multor modele din această serie, unele pentru rețeaua actuală 4G și altele ce pot fi conectate la noua rețea 5G.

Cele mai avansate modele, cele cu 5G, sunt cel mai probabil echipate cu o cameră de tip Time-of-Flight (ToF). Acum și Galaxy Note 10 5G va fi printre ele. Samsung nu este primul producător care a introdus un smartphone cu o cameră ToF. Compania chineză Oppo a echipat deja Oppo RX17 Pro cu o cameră de profunzime 3D anul trecut. La începutul acestui an, LG G8 ThinQ a fost anunțat tot cu o camera ToF.

SURSĂLetsgoDigital