Samsung a solicitat o nouă marcă comercială, Samsung Star 10

788

Samsung va introduce seria aniversară Galaxy S10 la sfârșitul lunii februarie. Noile smartphone-uri vor fi inovatoare, atât în ce privește funcțiile cât și designul. Noile modele emblematice vor fi expuse la MWC 2019 Barcelona. Dar, este posibil ca Samsung să lanseze un alt produs interesant la această expoziție. Samsung a solicitat un nume de marcă în Europa și SUA pentru un nou nume de model, Samsung Star 10.

La sfârșitul lunii noiembrie, gigantul coreean a depus o cerere de marcă comercială la United States Patent and Trademark Office (USPTO) pentru numele Samsung Star 10. Cererea a fost aprobată pe 18 decembrie 2018. Pentru aceeași denumire a fost depusă o cerere și la EUIPO – European Union Intellectual Property Office, biroul european de proprietate intelectuală.

Marca Samsung Star 10 este încadrată în clasa 9. Această clasă include o serie de produse, inclusiv căști VR, tablete, smartwatch-uri, smartphone-uri, încărcătoarele de baterii pentru smartphone-uri și huse de protecție pentru smartphone-uri.

Samsung a depus o cerere pentru marca Star 10 și în Spania

Nu este foarte clar momentan ce este exact acest Samsung Star 10. Chiar dacă denumirea sună destul de promițător și sigur va fi un produs de ultimă generație, nu avem mai multe informații acum. Trebuie să remarcăm faptul că producătorul coreean a depus o marcă comercială pentru numele Star 10, la 26 noiembrie 2018 și în Spania. Acest nume de marcă are exact aceeași descriere.

Spania are și două mici teritorii în nordul Africii care includ orașele Ceuta și Melilla. Acest lucru face ca Spania să fie singura țară europeană care are o frontieră fizică cu o țară africană – Maroc. După Italia (53) și China (52), Spania este a treia țară din lume cu cele mai multe situri (47) ale patrimoniului mondial UNESCO.

Posibil că Samsung Star 10 să fie lansat în Spania, în cazul în care ne gândim rapid de MWC 2019, unde așteptăm un revoluționar Galaxy S10. Va fi Star 10 un accesoriu pentru noul model de top Samsung? Având denumirea „10” sunt șanse mari să fie așa ceva. Sau poate este chiar numele modelului jubiliar de 10 ani al gamei Galaxy S de la Samsung?

Acest lucru pare mai puțin logic, ne așteptăm, totuși, să vedem numele „Galaxy” cu modelul S10 al companiei Samsung. Numele Galaxy nu poate lipsi de la o așa aniversare. Cu toate acestea, nu a fost solicitată o marcă comercială pentru Samsung Galaxy Star 10. Cuvântul Galaxy lipsește din denumirea noii mărci Samsung! Cu toate că numele „Star” ar fi, bineînțeles, un bun înlocuitor pentru „Galaxy”.

Compania sud-coreeană a lansat mai multe telefoane Samsung Star în trecut, primul a apărut în 2009. Apoi, mai avem o altă alternativă. În ultimele luni au circulat zvonuri că Samsung lucrează la un smartphone de jocuri. Nu este clar unde va fi plasat, ca încadrare, acest smartphone. Este plauzibil ca să fie lansat în seria Galaxy S dar, parcă sună bine și Samsung Star 10.

În orice caz, probabil în primul trimestru al anului 2019, vom auzi mai multe despre acest nou produs misterios de la Samsung.

SURSĂLetsgoDigital