Acasă Stiri Mark Levinson No. 5909 - cele mai scumpe căști de la CES...

Mark Levinson No. 5909 – cele mai scumpe căști de la CES 2022

Mark Levinson este o companie americană de echipamente audio profesionale deținută de Harman International. Samsung a cumpărat compania Harman în 2017, achiziționând filialele sale audio cum ar fi JBL, AKG, Infinity, Harman Kardon și Mark Levinson. La CES 2022 subsidiara Samsung a lansat un set de cîști de excepție: Mark Levinson No. 5909.

Brandul american este cel mai bine cunoscut pentru sistemele sale audio premium pentru casă și mașină. Căștile Mark Levinson No. 5909 vin cu toate specificațiile de care veți avea nevoie vreodată, dar vă vor costa un bănuț destul de greu. Căștile pe urechi cu anulare a zgomotului vor costa 999 USD. Prețul pe celelalte piețe nu a fost încă anunțat, dar ne așteptăm la aproximativ 750GBP / 900 euro.

Deci, ce primești pentru acești bani destul de mulți? Ei bine, acestea ar putea fi printre căștile cu cele mai înalte specificații pe care le-am văzut, venind cu facilități moderne, cum ar fi anularea activă a zgomotului și funcții audiofile care vor atrage nu numai amatorii de muzică.

Mark Levinson No. 5909 – construcție premium, preț premium

Căștile Mark Levinson No. 5909 au un cadru din aluminiu anodizat, în timp ce o bentiță căptușită cu piele ar trebui să se dovedească confortabilă pentru sesiuni lungi de ascultare. Pernele pentru urechi – de asemenea din piele – sunt înlocuibile, conform TechRadar. În acest fel veți putea menține modelul Nr. 5909 ca nou pentru anii următori. Căștile vin o husă rigidă de transport, precum și o cârpă din microfibră pentru a le menține curate.

În interiorul carcaselor voluminoase se află drivere din beriliu de 40 mm. Despre acestea compania Mark Levinson spune că vor oferi „sunet de calitate de referință”. Cu alte cuvinte, aceste căști ar trebui să ofere suficientă claritate și detalii din muzica ta. Asta înseamnă că poți auzi chiar și respirația un cântăreț din cor. Și da, există suport pentru audio de înaltă rezoluție datorită compatibilității LDAC și aptX, precum și codecului AAC.

Beriliu este un element chimic care apare în mod natural numai în combinație cu alte elemente pentru a forma minerale. Pietrele prețioase bogate în beriliu includ acvamarinul și smaraldul. Este un element relativ rar în Univers.

Căștile Mark Levinson No. 5909 au conectivitate Bluetooth 5.1. Acest lucru înseamnă că vor oferi o asociere stabilă cu telefonul sau playerul muzical portabil. De asemenea, căștile vin cu diferite cabluri audio USB-C la 3,5 mm, un adaptor audio de la 3,5 mm la 6,3 mm și un adaptor audio pentru avion.

Bateria durează 34 de ore cu ANC dezactivat

Anularea activă a zgomotului se poate seta la trei niveluri diferite. Există, de asemenea, un mod Ambient Aware, despre care presupunem că amestecă sunetele ambientale în muzica ta, astfel încât să poți fi mai conștient de mediul înconjurător.

Durata de viață a bateriei este mai mult decât suficientă pentru călătorii pe distanțe lungi. Obțineți 34 de ore de redare cu ANC dezactivat, care scade la 30 de ore dacă aveți această funcție activată. O încărcare de 15 minute vă va oferi până la șase ore de redare.

Deoarece împărtășesc multe dintre caracteristicile modelelor populare, primele căști fără fir ale lui Mark Levinson vor trebui să se deosebească de concurență datorită sunetului lor; în caz contrar, plătiți în esență 1.000$ pentru unele materiale premium și o geantă de transport rigidă.

O altă subsidiară Samsung, compania JBL, a lansat și ea o mulțime de noi căști și difuzoare la CES 2022 Las Vegas. Vom reveni cu mai multe detalii despre acestea.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...