Samsung a lansat noi mașini de spălat rufe SpaceMax AI de 11 kg

311
Masini de spalat SpaceMax AI
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat ieri lansarea în Europa și UK a noilor sale mașini de spălat Seria 5, 5+, 6+ și 8, dotate cu tehnologia SpaceMax AI. Acestea fac parte din gama Bespoke, mașini de spălat la comandă. Noile mașini de spălat din seria 5, 5+, 6+ și 8 dispun de Samsung SpaceMax Technology, oferind o flexibilitate mai mare cu încărcături mai mari, ideale pentru familiile numeroase și ocupate.

Cu tehnologia inteligentă Samsung SpaceMax AI Technology compania a reușit să încadreze un tambur de dimensiuni mai mari într-un dulap standard cu adâncime de 600 mm. În acest fel noile mașini de spălat Samsung sunt ideale încărcături mai mari de spălare de până la 11 kg. Este fără îndoială încurajator pentru familiile mari cu mulți copii, care acumulează mai multe haine pentru spălare decât media. În plus, tehnologia unică Samsung Ecobubble cu AI generează bule care ajută la spălarea rufelor la temperaturi mai scăzute. Recent Samsung a lansat o mașină de spălat cu o capacitate de 25 kg în Coreea de Sud.

Tehnologia SpaceMax AI pe noile mașini de splat Samsung

Noua noastră gamă de mașini de spălat de mare sunt încadrate în cea mai eficientă clasă energetică A„. A declarat Dan Harvie, VP, Head of Home Appliances, Samsung Electronics (UK & Ireland) Ltd, conform Samsung Newsroom. „În plus, folosind tehnologia noastră inovatoare Samsung SpaceMax AI, am reușit să punem un mai mare tambur de dimensiuni mari într-un dulap standard de 600 mm adâncime, permițând încărcături mai mari de spălare de până la 11 kg”.

Noile mașini de spălat Samsung Seria 5, 5+, 6+ și 8 sunt eficiente din punct de vedere energetic și încadrate în clasa energetică A. Acestea au ca dotări:

  • Tehnologia Ecobubble. Amestecă aer, apă și detergent pentru a crea bule care spăla rufele la temperaturi mai scăzute, ajutând la reducerea facturilor la energie.
  • Funcția Hygiene Steam. Funcția atacă germenii și reduce cu până la 99,99% bacteriile obișnuite și alergenii. Hygiene Steam Cycle îmbunătățește capacitatea de curățare prin eliberarea aburului din partea de jos a tamburului, oferind hainelor o curățare mai profundă.
  • Spălare automată optimă. Este o funcție cu patru senzori încorporați pentru a măsura greutatea și curățenia hainelor. În acest fel se poate determina automat câtă apă, detergent și balsam de rufe este necesară pentru o spălare. Astfel se evită risipa și se economisește bani.
  • Super Speed ​​Wash. La setarea Super Speed, o încărcătură de 5kg de rufe poate fi spălată în 39 de minute. Astfel oferă consumatorilor soluția de economisire a timpului pe care și-au dorit-o întotdeauna, fără a afecta performanța spălării, îngrijirea țesăturilor sau durabilitatea.
  • Motor cu inversor digital. – Samsung oferă pentru acest motor o garanție de 20 de ani.

Noile mașini de spălat Samsung seria 5, 5+, 6+ și 8 de 11kg sunt disponibile în culorile alb și negru. Prețul pornește 659 lire sterline.