Mașina de spălat „Grande Tong Bubble” de 25 kg lansată în Coreea

233
Grande Tong Bubble
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics conduce piața mașinilor de spălat de mare capacitate. Acum gigantul coreean a lansat, în seria Bespoke Grande AI, mașina de spălat Grande Tong Bubble de 25 kg. Este cea mai mare mașină de spălat automata cu tambur din Coreea. Ca răspuns la nevoile consumatorilor care preferă produse de mare capacitate care pot spăla o mulțime de rufe simultan, dimensiunea coșului de rufe intern a fost mărită și algoritmul de performanță a fost optimizat. Chiar și în condițiile în care capacitatea de spălare este mai mare, dimensiunea exterioară a fost menținută aproape la fel, sporind utilizarea spațiului.

Noul Grande Tong Bubble de 25 kg este echipat cu diverse funcții care realizează performanțe puternice de spălare. Funcția „Jet Shot”, care aruncă apă peste rufe, nu numai că îndepărtează eficient murdăria, dar reduce timpul de spălare la jumătate. O încărcătură de rufe murdare poate fi spălată în 30 de minute. Această caracteristică economisește și consumul de apă și energie. Grande Tong Bubble nu este prima mașină de spălat Samsung de capacitate mare.

Mașina de spălat Grande Tong Bubble de 25 kg

În plus, „Bubble Waterfall” curăță murdăria și resturile cu spumă bogată. Spuma creată înainte ca detergentul să intre în contact cu țesătura este eficientă la absorbție de aproximativ 2,5 ori mai rapid decât apa în care detergentul tocmai este dizolvat. După adăugarea a 20 ml de detergent în trusa cu bule și udare în prima etapă, bulele generate și soluția de detergent sunt absorbite în țesături pentru o spălare mai eficientă. Vedeți pe I❤️Samsung ce trebuie să știți când cumpărați o mașină de spălat rufe!

Mașina de spălat Grande Tong Bubble are și o funcție de igienă care poate fi folosită cu încredere. Are un curs de spălare prin sterilizare la 60 C° care sterilizează 99,9% din bacteriile din haine; o cuvă de spălat din oțel inoxidabil; și un filtru dublu de siguranță din oțel inoxidabil ușor de gestionat. În plus, unitatea de comandă este plasată pe spatele mașinii de spălat pentru a facilita scoaterea rufelor. În acest mod se previne contactul umezelii cu unitatea de comandă, ceea ce este convenabil datorită designului său ergonomic.

Cele mai bine vândute mărci de mașini de spălat sunt Samsung, LG Electronics, Siemens, Haier (China), Electrolux (Suedia), Whirlpool (SUA), Bosch, Miele (Germania), Panasonic (Japonia) și GE Appliances (SUA).

Samsung Electronics oferă, de asemenea, un serviciu de „garanție pe viață” pentru motoarele cu invertor digital. Acestea sunt reparate sau li se înlocuiesc gratuit piesele când apare o defecțiune în timpul utilizării de către consumatori.

Produsul Grande Tong Bubble 25 kg este lansat în culoarea caviar negru și costă aproximativ 900 de euro. Samsung nu a specificat când această mașină de spălat de mare capacitate va fi lansată și pe alte piețe.