Șeful Samsung Mobile cere măsuri stricte de securitate pentru Galaxy S8

1578

Koh Dong-jin, șeful Samsung Mobile a cerut angajaților luarea de măsuri foarte stricte de securitate înainte de lansarea noului smartphone-pilot Samsung Galaxy S8.

Nu există a doua șansă de a face o primă impresie capul Samsung Mobile Koh Dong-jin știe acest lucru foarte bine. Având în vedere cât de mult compania a pedalat pe succesul lui Samsung Galaxy S8, el a cerut un secret total asupra noului smartphone ce va fi lansat în primăvara anului viitor.

Se pare că toate aceste scurgeri de informații și zvonuri apărute în ultimele luni, încep să se apropie suspect de mult de ceia ce va fi produsul final real, fapt care strică elementul de surpriză, sau așteptările persoanelor prea visătoare și ambițioase.

Un e-mail trimis de către d-nul Koh Dong-jin către angajații departamentului de telefonie mobilă, spune „mă simt profund îngrijorat când ascult știrile recente despre tentative de încălcare a securității datelor și scurgeri ale datelor prototipului Samsung, am avut o experiență amară din cauza scurgerilor de date importante din China despre proiectarea produsului și strategiile de afaceri, pentru asemenea lucruri am suferit daune în trecut „.

Simplul fapt că acest e-mail a fost trimis, arată că dl Koh și Samsung mai au mult de lucrat atunci când vine vorba de prevenirea scurgerilor de secrete de serviciu.

Așteptăm cu sufletul la gură, anul viitor în primăvară lansarea lui Galaxy S8, dar până atunci informațiile, zvonurile, șoaptele pe la colțuri sunt sarea și piperul dinaintea unui astfel de eveniment.

SURSĂTheInvestor.co.kr