McAfee LiveSafe protejează datele utilizatorilor de PC-uri Samsung

356
McAfee LiveSafe protejeaza datele utilizatorilor de PC Samsung
Sursa Foto: via martechseries.com

McAfee a anunțat o extindere a parteneriatului său de lungă durată cu Samsung pentru a proteja datele personale ale consumatorilor împotriva amenințărilor online. Din 2017, McAfee a oferit securitate cross-device utilizatorilor de PC-uri Samsung din întreaga lume prin McAfee LiveSafe. Prin această extensie utilizatorii de PC-uri Samsung vor fi protejați de McAfee LiveSafe din momentul în care își pornesc dispozitivul.

Consumatorii sunt mai conectați ca niciodată, iar McAfee Live Safe se dedică protejării lor online. Protecția începe atunci când fac cumpărături, plăți bancare, partajează și navighează pe internet”. A declarat Pedro Gutierrez, SVP Global Consumer Sales & Operations la McAfee, conform HelpnetSecurity. „Parteneriatul nostru cu Samsung continuă misiunea noastră de a oferi consumatorilor liniște sufletească că datele lor personale, precum și cele ale familiilor și prietenilor lor, nu vor fi periclitate online.”

McAfee LiveSafe – protecție pentru PC-urile Samsung

Potrivit Raportului privind amenințările McAfee Labs: iunie 2021, primul trimestru din 2021 a înregistrat în medie 688 de noi amenințări malware pe minut. Este o creștere cu 40 de amenințări pe minut față de trimestrul patru din 2020. Consumatorii au nevoie mereu, de un sistem de securitate integrat și ușor de utilizat pentru a-și proteja dispozitivele. Amenințările malware evoluează și sunt în creștere, iar prin extinderea acestui parteneriat, McAfee LiveSafe oferă această protecție utilizatorilor Samsung.

McAfee este conceput special pentru a oferi consumatorilor protecție personală și liniște sufletească împotriva celor mai noi amenințări. Cu McAfee LiveSafe, proprietarii de dispozitive Samsung nu vor beneficia doar de protecția antivirus pe computerele și telefoanele lor inteligente, dar vor avea, de asemenea, controale parentale, instrumente de optimizare a dispozitivelor, parole și protecție a confidențialității, precum și alte caracteristici de securitate.

John McAfee, creatorul celebrului antivirus s-a sinucis recent într-o celulă a unei închisori din Spania, unde aştepta să fie extrădat în SUA. Omul de afaceri de 75 de ani a fost arestat în octombrie 2020 pe aeroportul din Barcelona.

La Samsung, ne concentrăm pe conectarea oamenilor – la familiile, prieteni, locurile de muncă și îmbogățirea vieții lor digitale”. A declarat Mincheol Lee, vicepreședinte corporativ și șef al grupului New Computing Business la Samsung Electronics. „Suntem parteneri cu McAfee datorită expertizei companiei în protecția personală și a istoricului de protecție a oamenilor dincolo de dispozitiv.”

Samsung colaborează cu McAfee de cinci ani în domeniul de securitate. McAfee a pre-instalat protecția anti-malware prin Virus-Scan și pe seria Samsung Galaxy S10. Utilizatorii de PC-uri Samsung se pot bucura de o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile. Apoi, după perioada de probă, vor avea acces la ofertele de soluții de securitate McAfee.