Galaxy S24 Ultra va fi egalat la memoria RAM de Galaxy M55

94
Galaxy M55 RAM Galaxy S24 Ultra
Sursa foto: via sammobile.com

După lansarea telefoanelor Galaxy A35 și Galaxy A55, Samsung se pregătește pentru lansarea a două noi telefoane din seria Galaxy M. Unul dintre acestea este Samsung Galaxy M55. Ghiar dacă pare incredibil, Galaxy M55 are la fel de multă memorie RAM ca telefonul emblematic actual al Samsung, Galaxy S24 Ultra.

Mid-ranger-ul Samsung Galaxy M55 ar putea fi lansat în perioada următoare în India. Potrivit SamMobile, care citează leakerul Mukul Sharma, viitorul telefon din seria Galaxy M are 12GB de RAM. Este prima dată când un telefon din seria Galaxy M are atât de multă memorie RAM. Vă reamintim că Samsung Galaxy A55 a fost lansat și el într-o variantă cu 12GB de RAM. Pentru comparație, Samsung Galaxy S24, modelul cel mai mic din seria Galaxy S24, are doar 8GB de RAM.

În acest fel Galaxy M55 va avea la fel de mult RAM ca Galaxy S24 Ultra și Galaxy A55. Mukul Sharma a confirmat, de asemenea, că Galaxy M55 are un procesor Qualcomm Snapdragon. Potrivit informațiilor anterioare, mid-ranger-ul va veni echipat cu procesorul Snapdragon 7 Gen 1, care este mai puternic decât Snapdragon 778G. Acest cip este la fel de puternic ca Exynos 1480, aflat în Galaxy A55.

Galaxy M55 va fi disponibil în culorile Negru și Sky Blue. Acesta va veni și într-o variantă de stocare de 8 GB RAM + 128 / 256GB stocare. Va fi alimentat de o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 45W. Va fi primul telefon care nu este emblematic al Samsung cu încărcare de 45W Super Fast Charging 2.0.

Încărcarea Super Fast Charging 2.0 este posibilă doar printr-un încărcător Power Delivery PPS (Programmable Power Supply) de 45W. PPS poate modifica în timp real tensiunea și curentul de alimentare în funcție de încărcarea bateriei.

Tipsterul a dezvăluit că Galaxy M55 este destul de subțire și va avea trei camere în spate. Este vorba despre o cameră principală de 50MP cu OIS, una ultra-wide de 8MP și una macro de 2MP. Pe de altă parte, este posibil și o cameră frontală de 50MP. Deoarece din imagini nu se observă un cititor de amprentă lateral, este posibil să aibă un cititor de amprentă in-display. De asemenea, poate avea un ecran de 6,6 inch (6,7) inch cu rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Telefonul poate rula One UI 6.1 bazat pe Android 14 din cutie, cu promisiunea de cinci actualizări majore de Android și de securitate. Sigur Samsung va trebui să confirme cele de mai sus în cel mai scurt timp, deoarece telefonul poate fi lansat în orice clipă.