Meniuri special făcute pentru deținătorii de smartphone-uri Samsung

1200

Fiecare dintre noi are diferite motive pentru care cumpără un smartphone Samsung. Design excelent, specificații extraordinare, camere excelente și nu în ultimul rând calitate și fiabilitate. Numai că începând de acum mai trebuie să adăugăm ceva în această listă. Mâncarea! De acum și aceasta poate fi un motiv ca să cumpărați un smartphone Samsung.

Au existat mult timp legende despre faptul că unele dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de pe planetă au meniuri secrete. Acestea meniuri sunt făcute după rețete știute doar de bucătar și au anumite ingrediente. Acestea sunt mai scumpe și sunt vândute doar celor care știu despre ele sau unei clientele selecte. Acest lucru poate fi adevărat dar, dacă aveți un telefon Samsung nu mai este o problemă.

Patru lanțuri de restaurante oferă „Secret Menu” pentru posesorii de Samsung

Samsung are o tactică unică în vânzări în Marea Britanie, cu „Secret Menu” telefoanele gigantului tech au acum „mâncare exclusivă”. Compania sud-coreeană colaborează cu patru lanțuri de restaurante din Marea Britanie pentru un „Meniu secret”. Aceste feluri de mâncare vor fi dezvăluite numai clienților care scanează un cod AR de la masa unuia dintre aceste restaurante, cu un telefon Samsung.

Restaurantele – Bill’s, The Breakfast Club, Patty & Bun și Pizza Pilgrim – au creat mâncăruri noi special pentru proprietarii de telefoane Samsung. Samsung nu detaliază felurile de mâncare pe care le-au creat restaurantele respective, astfel încât va trebui să mergeți într-una dintre aceste locații pentru a afla.

Restaurantul, așa cum este înțeles termenul astăzi, nu exista până la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Primul restaurant real este considerat a fi „La Grande Taverne de Londres” din Paris, fondat de Antoine Beauviliers în 1782. Începând din 2016, americanii cheltuiesc mai mult pe restaurante decât pe alimente.

Bill’s, The Breakfast Club, Patty & Bun și Pizza Pilgrims au creat în secret unele feluri interesante pe care doar proprietarii Samsung le pot gusta. Toate oferă un „Meniu Secret” pentru proprietarii de smartphone-uri Samsung. Printre ele se numără un burger nou, o pizza în ediție limitată, un desert misterios și multe altele.

Codul AR pentru „Secret Menu” funcționează doar cu telefoane Samsung

Codul nu va funcționa pe dispozitive terță parte, deci nu vă deranjați și nu încercați să îl scanați cu iPhone-ul. În acest caz va trebui să vă mulțumiți cu meniul obișnuit – sau să vă împrieteniți cu un fan Samsung. Nu este specificat nici un smartphone Samsung dar, un Galaxy S10, Galaxy S9 sau Galaxy Note 9 și Galaxy Note 8 sunt printre ele.

Comandarea acestor feluri de mâncare este destul de simplă. Doar te duci la restaurant, găsești un meniu secret și cauți codul AR. Conform SamMobile, după ce scanați codul cu telefonul, puteți să salivați cu gândul la o mâncare excelentă. Dacă vizita la unul din aceste locuri pentru a mânca ceva merită sau nu, este o altă chestiune.