Samsung Galaxy Z Flip 3 Thom Browne Limited Edition

478
Samsung Galaxy Z Flip 3 Thom Browne Limited Edition
Sursa Foto: letsgodigital.org

Deși va dura mai mult de o lună până când Samsung va anunța noile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, se știu deja multe despre aceste smartphone-urile pliabile. Multe detalii ale ambelor modele au apărut recent online, specificații tehnice și imagini din care se poate vedea designul reînnoit. Se presupune însă că va fi introdus un alt model, despre care nu au apărut încă informații online; Samsung Galaxy Z Flip 3 Thom Browne Edition.

Anul trecut, simultan cu Galaxy Z Flip, a fost anunțată o ediție limitată, proiectată în colaborare cu brandul american de modă Thom Browne. Am aflat acum, via LetsGoDigital, că Samsung va lansa iarăși o ediție limitată a acestui Flip, datorită succesului enorm. Această ediție specială va fi concepută din nou în colaborare cu designerul de modă din New York. Se preconizează că va fi anunțată și o ediție Galaxy Z Fold 3 Thom Browne, dar încă sunt doar zvonuri.

Galaxy Z Flip 3 Thom Browne Limited Edition

Pentru a oferi o pre-vizualizare a ediției Galaxy Z Flip 3 Thom Browne, designerul grafic italian Giuseppe Spinelli, alias Snoreyn, a creat o vizualizare 3D bazată pe viitorul Z Flip 3 și deja disponibilul model Galaxy Z Flip Thom Browne. Redările 3D în 4K și 8K au doar scop ilustrativ și pot diferi de produsul final.

Modelul proiectat de Giuseppe Spinelli are o carcasă gri mată. Banda caracteristică tricoloră roșu / alb / albastru este, desigur, inclusă și în designul reînnoit. Aceasta rulează pe întregul spate până la modulul camerei.

Spre deosebire de modelul anterior, Samsung Z Flip 3 primește un design în două tonuri. Modulul camerei și ecranul exterior sunt prevăzute cu o placă de sticlă neagră – indiferent de varianta de culoare. Aceasta înseamnă că ornamentul roșu / alb / albastru rulează mai puțin de data aceasta, din cauza ecranului exterior mai mare. În mod firesc, sigla Thom Browne este, de asemenea, inclusă în design.

Thom Browne (născut în 1965) este un celebru designer de modă american, fondatorul mărcii Thom Browne lansată în 2001, un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei. În 2020 avea 49 de magazine proprii în întreaga lume.

Smartphone-ul Limited Edition va veni cel mai probabil cu o gamă de alte produse Galaxy Thom Brown pe măsură – gândiți-vă la Galaxy Watch 4 și la Galaxy Buds 2. Ambele produse sunt așteptate simultan cu smartphone-ul pliabil. Toate aceste produse împreună sunt livrate în ambalaje de vânzare de lux.

Thom Browne, un designer de modă american

În mod logic, nu numai exteriorul va fi modificat. Deși funcțiile versiunii Limited Edition vor fi identice cu Samsung Z Flip 3 obișnuit, se vor face ajustări software. De exemplu, modelul anterior a venit cu pictograme speciale de aplicații care au fost afișate într-un font clasic. În plus, au fost preinstalate teme speciale, au fost puse la dispoziție imagini de fundal exclusive Thom Browne, iar utilizatorii au avut acces la o aplicație exclusivă Thom Browne. Chiar și semnalele sonore au fost ajustate. Fețele de ceas unice au fost, de asemenea, proiectate pentru ceasul furnizat.

Dar cine este Thom Browne? Pentru cei care nu sunt familiarizați cu marca, Thom Browne este un designer de modă american din New York. La începutul carierei sale, Browne a lucrat pentru Giorgio Armani și Ralph Lauren, printre alții. În 2007, designerul și-a lansat propria etichetă pentru îmbrăcăminte pentru bărbați.

De atunci, colecția s-a extins considerabil, pe lângă îmbrăcămintea pentru femei și îmbrăcămintea pentru copii, compania de modă din New York proiectează și produce accesorii precum genți, ochelari de soare, pantofi și șosete asortate.

În timpul alegerilor prezidențiale din 2020 din SUA, Thom Browne a creat, de asemenea, o eșarfă pentru colecția de modă „Believe in Better” a lui Joe Biden. Colecția totală a inclus modele ale altor 18 creatori de modă americani. Veniturile au fost donate echipei de campanie a lui Biden.

Noi accesorii pentru modelul Flip Thom Browne

Pentru telefonul pliabil Samsung Z Flip, compania a lansat și câteva accesorii, inclusiv un suport de telefon Galaxy Z Flip de culoare gri închis, pe care utilizatorul îl poate agăța de gât într-un mod elegant. Suportul pentru telefon Thom Browne este fabricat din piele de vițel, acest accesoriu unic este încă disponibil pentru 910 €.

Este posibil ca acest accesoriu pentru gât să fie disponibil și pentru Samsung Z Flip 3 Thom Browne Limited Edition. Diagonala ecranului de 6,7 inch (17,02 cm) rămâne aceeași, cu toate acestea, marginile ecranului vor fi puțin mai mici, ceea ce va însemna că dimensiunile globale sunt puțin mai mici.

Desigur, marginile mai mici ale ecranului nu sunt singurul lucru care se va schimba. O îmbunătățire importantă a Galaxy Z Flip 3 în comparație cu modelul anterior este rata de reîmprospătare de 120Hz. Cu originalul Z Flip, rata de reîmprospătare era încă limitată la 60Hz. În plus, Samsung și-a dezvoltat în continuare tehnologia UTG, în colaborare cu Corning. Aceasta ar trebui să ducă la o sticlă ultra-subțire și mai puternică. Telefonul pliabil pare, de asemenea, prevăzut cu un rating IP pentru prima dată, ceea ce va face dispozitivul mai rezistent la praf și apă. O altă îmbunătățire importantă, ecranul exterior va fi mai mare de data aceasta, va fi de 1,9 inch (4,83 cm).

Configurația camerei duale pare să fie menținută, deși vor fi implementate optimizări software. Probabil că se folosesc aceleași camere cu unghi larg de 12MP și unghi utra-larg de la Samsung Galaxy S21. Același lucru este valabil și pentru camera selfie de 10MP.

Android 11 cu One UI 3.1 vor fi la bord

Evident, Z Flip 3 va avea un hardware nou. Procesorul Snapdragon 870 sau Snapdragon 888 pot intra în calcul pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 Thom Browne Limited Edition. Snapdragon 888 mai puternic poate fi rezervat doar pentru Samsung Galaxy Z Fold 3, mai scump și mai avansat. Configurarea memoriei va rămâne probabil identică: 8GB RAM / 256GB stocare.

Din cutie, telefonul pliabil va rula Android 11 în combinație cu interfața de utilizare Samsung One UI 3.1. Unul dintre avantajele acestui sistem de operare este suportul pentru Wireless DeX pe PC. În acest fel puteți utiliza smartphone-ul ca pe un PC, fără a fi nevoie de o stație DeX sau un DeX Pad. De asemenea, puteți utiliza Wireless Dex pentru a stabili o conexiune wireless cu televizorul dvs. inteligent, prin Wi-Fi. De aproximativ patru luni, această actualizare software a fost disponibilă și pentru Galaxy Z Flip 4G / 5G.

Prețul ediției Galaxy Z Flip 3 Thom Browne

Deși Samsung Galaxy Z Flip 3 este echipat cu mai multe funcții noi, prețul pare a fi mai mic de această dată. Prețul de vânzare cu amănuntul sugerat al Flip-ului este semnificativ mai mic decât cel al Fold-ului, care a fost introdus pe piață cu 2.000 euro. În parte din această cauză, modelul cu clapetă ar putea conta pe cifre impresionante de vânzări.

Prețul ediției anterioare Thom Browne a fost stabilit de puțin sub 2.500 dolari. Pentru comparație, modelul obișnuit a avut un preț de 1.400 USD în SUA. Desigur, diferența de preț de peste 78% nu este doar în versiunea ediției speciale, ci și în accesoriile suplimentare furnizate – Galaxy Watch și Galaxy Buds.

Modelul Thom Browne a fost vândut într-un număr limitat de țări; SUA, Coreea de Sud, Marea Britanie, Italia, Franța, China, Hong Kong și Japonia. Deși Samsung nu a dezvăluit cifrele exacte de vânzări, vânzările ediției Thom Browne au mers atât de bine încât această variantă specială a fost complet epuizată într-o zi. În SUA și Coreea de Sud modelele scoase la vânzare au fost epuizate în câteva ore. Dispozitivul a apărut pe piața la mâna a doua cu prețuri exorbitante – până la 3x prețul de vânzare inițial. Modelul Samsung Galaxy Z Fold 2 Thom Browne a fost vândut în 5.000 de bucăți în întreaga lume – tot în timp record.

Samsung va organiza un eveniment major Galaxy Unpacked în 11 august pentru a prezenta oficial noile produse. Această dată de lansare pare să fi fost confirmată de Samsung Electronics. Cel mai probabil, noile produse vor fi scoase oficial la vânzare la sfârșitul lunii august. Este posibil ca varianta Limited Edition să fie lansată puțin mai târziu decât modelul standard.

SURSĂLetsgoDigital