Mesajele vocale View Once lansate de WhatsApp la nivel global

255
Mesajele vocale View Once lansate de WhatsApp la nivel global
Sursa foto: via mysmartprice.com

Aplicația de mesagerie WhatsApp continua să ne surprindă cu tot mai multe actualizări. Noua funcție pentru mesajele vocale Vizualizați o dată – View Once este utilă pentru partajarea informațiilor sensibile, cum ar fi parolele sau codul PIN. Funcția este deja disponibilă atât pe platformele Android, cât și pe iOS. Permite utilizatorilor să trimită un mesaj vocal care va dispărea odată ascultat.

WhatsApp se străduiește în mod constant să introducă noi funcții care fac întreaga experiență de mesagerie intuitivă și utilă pentru utilizatorii săi. Acum, platforma de mesagerie instantanee deținută de Meta a anunțat o actualizare a funcției de mesaje vocale din aplicație. Utilizatorii WhatsApp pot trimite acum mesaje vocale View Once în lista de contacte.

În special, compania a introdus vizualizarea o dată pentru fotografii și videoclipuri încă din 2021. Acest lucru a permis utilizatorilor să trimită conținut media care s-a autodistrus odată vizionat. WhatsApp adaugă acum aceeași funcționalitate la mesajele vocale de pe platforma sa. Această caracteristică este bună pentru cei care doresc să partajeze informații sensibile persoanelor de contact. Luna trecută am scris că WhatsApp testează o modalitate de a vă conecta la cont fără telefon.

Potrivit MySmartPrice, WhatsApp a postat pe Twitter că noua funcție este disponibilă acum peste tot. Caracteristica este o extensie a vizualizării odată fotografii și videoclipuri la mesajele vocale de pe platforma deținută de Meta. Utilizatorii pot să atingă pictograma View Once în timp ce înregistrează mesajul vocal și acesta va fi șters automat după ce destinatarul l-a ascultat.

Vizualizarea mesajelor audio o dată va fi marcată cu pictograma unică, care va informa destinatarul că pot fi redate o singură dată. WhatsApp asigură că, la fel ca toate celelalte interacțiuni de pe platformă, vizualizați odată ce mesajele audio sunt, de asemenea, criptate end-to-end în mod implicit pentru confidențialitate.

Cofondatorul WhatsApp, Brian Acton, a făcut cerere pentru un loc de muncă la Facebook în 2009, dar a fost respins. Apoi a creat aplicația WhatsApp alături de Jan Koun, care a fost achiziționată ulterior de Facebook pentru 19 miliarde USD în 2014.

WhatsApp a fost prima aplicație care a ajuns la 1 miliard de descărcări pe dispozitivele Android. WhatsApp procesează aproximativ 100 de miliarde de mesaje în fiecare zi. În 17 iunie 2020 a fost trimise un record de 27 de miliarde de mesaje.

Cum să trimiți mesajele audio WhatsApp View Once?

Trimiterea mesajelor audio WhatsApp Vizualizați o dată – View Once este simplă. Este la fel ca trimiterea vizualizării odată media în chat. Iată cum puteți trimite mesaje audio View Once pe WhatsApp.

  • Deschide WhatsApp pe telefon.
  • Accesați chat-ul contactului căruia doriți să îi trimiteți un mesaj audio.
  • Țineți și glisați în sus pictograma microfon de lângă caseta de text pentru a afișa interfața pentru mesaje audio.
  • Atingeți pictograma circulară punctată cu „1” în interior.
  • Trimiteți mesajul audio odată înregistrat.

Acum ați trimis un mesaj de vizualizare o dată contactului dorit. Mesajul audio va fi șters după ce destinatarul l-a ascultat.