În curând funcția “Message yourself” pe WhatsApp

299
WhatsApp va va permite sa va alegeti avatarul pentru apelurile video

În timp ce WhatsApp a primit o grămadă de funcții, cum ar fi numărul crescut de membri într-un chat de grup, abilitatea de a te transforma într-un autocolant și crearea de sondaje de grup, încă lucrează să-și ajungă rivalii, cum ar fi Telegram și Slack. Aceste servicii au opțiunea de a salva mesaje pentru mai târziu și de a vă trimite mesaje – Message yourself.

Acest serviciu mic, dar util, nu este disponibil momentan pe WhatsApp. Din fericire, asta s-ar putea schimba în lunile următoare. Potrivit colegilor noștri de la SamMobile, WhatsApp testează o funcție de auto-mesaj “Message yourself” care, după cum sugerează și numele, îți va permite să-ți trimiți mesaje mai ușor. Unora le place să facă asta pentru a-și aminti anumite lucruri sau pentru a salva date importante.

Câțiva utilizatori beta WhatsApp văd deja opțiunea “Message yourself”

Aparent, puteți să vă trimiteți mesaje pe WhatsApp utilizând wa.me (linkul Click to Message) sau creând un grup în care sunteți singurul membru. Dar asta nu este o modalitate grozavă de a-ți trimite mesaje. Trimiterea de mesaje poate fi utilă dacă doriți să transferați fișiere între dispozitivele dvs. sau doriți să salvați un mesaj important pentru a-l trimite mai târziu.

Deoarece WhatsApp vine cu suport pentru mai multe dispozitive, puteți trimite fișiere și documente între dispozitivele dvs. destul de ușor, folosind funcția de auto-mesaje a WhatsApp. Utilizatorii de tablete și telefoane Samsung Galaxy, vor fi principalii utilizatori având în vedere numărul acestor dispozitive pe piață.

WhatsApp este o aplicație de mesagerie mobilă fondată în 2009, o alternativă la mesajele text tradiționale și SMS-uri. WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori la nivel global și este disponibil în prezent în peste 180 de țări.

Această nouă caracteristică a fost descoperită în versiunea beta WhatsApp v2.22.24.2 a aplicației Android. Mai mult, WABetaInfo a remarcat, de asemenea, că unii utilizatori selectați au deja acces pentru a încerca funcția „ Message yourself”. În acest sens, WhatsApp a adăugat o opțiune de chat „Eu (Tu)” pentru a-ți trimite mesaje.

Când atingeți butonul de acțiune plutitor din colțul din dreapta jos, vă va oferi opțiunea de a trimite un mesaj către un nou chat, un nou grup sau o nouă comunitate. Sub ele, veți găsi lista dvs. de contacte, cu opțiunea „Eu (Tu)”. Este situată chiar în partea de sus a contactelor tale WhatsApp.