Microsoft aduce drag-and-drop între Windows și telefoanele Samsung

739
Sursa Foto: via theverge.com

Microsoft și Samsung continuă să își consolideze parteneriatul cu o nouă caracteristică. Aceasta va permite proprietarilor de dispozitive Galaxy să tragă și să arunce fișiere pe și de pe PC-urile Windows 10. Sunt acceptate telefoanele Samsung care rulează Link To Windows versiunea 1.5 sau mai mare. PC-urile Windows 10 și telefoanele Samsung trebuie să fie pe aceeași rețea Wi-Fi.

Aplicația Your Phone de la Microsoft este un instrument puternic de productivitate între Windows și Android pentru interacțiunea dintre platforme. În timp ce suita de bază este deschisă pentru majoritatea telefoanelor Android, Microsoft are tendința de a favoriza telefoanele Samsung cu funcții mai noi și așa a fost cazul cu RCS Messaging și oglindirea ecranului – screen mirroring. Telefonul vostru primește acum drag-and-drop / trage și plasează pentru fișiere, disponibil exclusiv pe o mână de modele Galaxy.

Telefoanele Samsung trebuie să aibă cel puțin versiunea 1.5 de Link To Windows

Noua opțiune de partajare a fișierelor se bazează pe funcția de copiere și lipire a telefonului Samsung Galaxy. Funcția Copy and paste a apărut recent pentru unele dintre cele mai recente smartphone-uri high-end Samsung. Această funcție s-a limitat inițial la text și imagini sub 1MB, conform AndroidPolice. Cu noua adăugare a Microsoft puteți să transferați orice tip de fișier cu dimensiuni de până la 512MB, și puteți trimite până la 100 de fișiere simultan.

Folosind funcția de oglindire a ecranului încorporată, puteți trage fișierele de pe un telefon conectat la un PC Windows și invers. Pentru ca acesta să funcționeze, ambele dispozitive trebuie să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi, iar telefonul ar trebui să aibă Link la Windows versiunea 1.5 sau mai nouă.

Wi-Fi sau Wireless Fidelity. Denumirea Wi-Fi, utilizată comercial din august 1999, a fost inventată de firma de consultanță Interbrand. Interbrand a creat de asemenea logo-ul Wi-Fi. Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna despărțit de o liniuță.

Link to Windows este o funcție legată de sistemul de operare. Aceasta este disponibilă doar pentru câteva telefoane Galaxy A din gama medie și câteva flagship-uri Samsung. Găsim între acestea printre altele seria Galaxy S20 și Samsung Z Flip, recent lansate. Dintre telefoanele premium mai au această funcție Galaxy Note 9, Galaxy S9, Galaxy Note 10, Galaxy S10 sau Galaxy Fold. Dintre cele mid-range au Link to Windows Galaxy A50s, Galaxy A70 și A70s sau Galaxy A90 5G. Funcția drag-and-drop este în prezent în curs de dezvoltare și disponibilitatea generală poate dura un timp mai lung.