Cuptoarele cu microunde Samsung – moderne, elegante și eficiente.

1112

În bucătăriile noastre moderne cuptorul cu microunde este aproape nelipsit. Este extrem de rapid, convenabil și ușurează foarte mult treaba gospodinelor. Cuptorul cu microunde este considerat a fi una dintre cele mai utile lucruri din bucătărie și este folosit pentru încălzirea alimentelor și pentru pentru gătit, coacere, decongelare și chiar fierberea apei. Samsung, expertul mondial în electrocasnice nu putea să lipsească din acest domeniu. Cuptoarele cu microunde Samsung fac parte din această categorie.

Secretul cuptorului cu microunde este un mic dispozitiv, numit magnetron, care converteşte electricitatea primită în unde radio de scurtă frecvenţă, adică într-un fel de radiaţii electromagnetice. Aceste unde afectează direct moleculele de apă din alimente, care încep să vibreze, ceea ce produce căldură. Iată, aşadar, cum se încălzeşte sau coace un aliment în cuptorul cu microunde.

Calitate, design și funcționalitate de top pe cuptoarele Samsung

Cuptoarele cu microunde din gama Samsung se remarcă printr-un design elegant, în tradiția tuturor aparatelor electrocasnice Samsung. Combinația de specificații, funcționalitate, design și calitate au dus cuptoarele cu microunde Samsung în top-ul preferințelor utilizatorilor. Toate cuptoarele Samsung sunt prevăzute cu un interior din ceramică Enamel. Suprafața deosebit de netedă este ușor de curățat, rezistentă la rugină și zgârieturi, astfel încât nu se va decolora în timp.

Ofertele pentru cuptoarele cu microunde Samsung sunt foarte multe și diferite în funcție de capacitate, specificații și preț. Funcțiile, dimensiunile, consumul, ergonomia sau siguranța trebuie luate în considerare. Mai trebuie să luați în considerare și dacă îl folosiți ocazional sau zilnic. Toate acestea influențează prețul și, Samsung are cuptoare pentru fiecare stil de viață sau de gătit.

Inginerul american Percy Spencer a descoperit principiul cuptorului cu microunde în 1947. Primul cuptor cu microunde cântărea aproximativ 300 de kg, avea o înălțime de 1,70 m și costa aproximativ 5.000 de dolari. Consumul era de 3 kilowați! Conform Biroului American de Statistică, peste 90% din gospodăriile americane dețineau un cuptor cu microunde în 2017.

Vă prezentăm câteva dintre caracteristicile cuptoarelor cu microunde Samsung, cuptoare produse de gigantul high-tech sud-coreean, o somitate de necontestat în domeniul produselor electrocasnice.

Cuptoarele cu microunde Samsung (de exemplu MW5200J) prezintă un interior neted din ceramică – Ceramic Inside, ușor de curățat și care nu se va zgâria sau decolora în timp. Beneficiază de protecție antibacteriană 99,9% și interior rezistent la zgârieturi. Farfuria termorezistentă din interior are rolul de a păstra preparatele (maxim 5 minute) perfect calde până când ești gata să le servești. Ghidajul pentru farfurie oferă opțiunea de a fi dezactivat pentru ca tu să poți utiliza întregul spațiu pentru preparate mai mari.

Cuptoarele Samsung au consum redus de energie și funcția Deodorizare

Poți alege la cuptorul inteligent Samsung două moduri de încălzire (fierbinte / cald) în funcție de mâncare. Un mod sănătos de a găti și până la 16 rețete sunt pre-programate pentru confortul tău. Gătiți cu ușurință totul – de la fasole verde la orez brun, piept de pui dezosat la fripturi de somon la grătar – rezultatul va fi o mâncare fragedă, gustoasă și aromată.

Îndepărtează mirosurile alimentare. Mirosurile puternice nu vor persista în interiorul cuptorului inteligent Samsung. Pur și simplu selectați funcția pentru eliminare mirosuri – Deodorizare – pentru a forța aerul din interior să se disipeze în exterior. Această funcție elimină rapid orice miros neplăcut pentru ca mâncarea ta să aibă un gust proaspăt și delicios, așa cum ar trebui.

Cuptorul Samsung MW5200J are un Mod Eco și cel mai mic consum de energie în modul standby din lume. Consumatorii pot economisi până la 40% din consumul de energie în modul standby. Puterea de dezghețare îți permite să decongelezi mâncarea rapid și uniform. Mâncarea nu se va umezi. Dezgheață alimentele până la starea lor cea mai proaspătă pentru ca tu și familia ta să vă puteți bucura de preparate delicioase oricând.

Aproape tot timpul când scriem despre produsele electrocasnice Samsung scriem și calitate. Această asociere a cuvintelor – Samsung și calitate – a început să devină un pleonasm dar, Samsung produce cele mai bune aparate de pe piață. Telefoanele, televizoarele Samsung, electrocasnicele sunt cele mai bune de pe piață și nu putem nega acest lucru. Ooo, era să uităm de cuptoarele cu microunde Samsung!