Samsung Mobile View: conectați smartphone-ul Galaxy la televizor

622
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Samsung Electronics produce o mare varietate de produse, inclusiv televizoare QLED și smartphone-uri Galaxy. În următorii ani marii producători, printre care și Samsung, se vor concentra și mai mult pe conectarea perfectă a dispozitivelor între ele. De exemplu, la începutul acestei luni, Samsung depus o cerere pentru o marcă comercială pentru Samsung Tap View. Această denumire este pentru o aplicație pentru oglindirea ecranului de la un dispozitiv mobil pe un televizor inteligent prin NFC. Acum primim Samsung Mobile View.

Două noi aplicații de marcă arată că Samsung are și mai multe planuri când vine vorba de afișarea de conținut mobil pe televizorul inteligent. Ultimele cereri de marcă, Samsung Mobile View și Samsung My Album sunt pentru acest lucru. My Album este, de exemplu, pentru un aspect personalizat pentru afișarea fotografiilor pe un ecran de televizor.

Samsung Mobile View, o aplicație pentru conectarea unui telefon la televizor

Zilele trecute, pe 13 decembrie 2019, Samsung Electronics a depus o nouă cerere de marcă comercială. A fost depusă la EUIPO (Oficiul pentru proprietatea intelectuală a Uniunii Europene) pentru numele Samsung Mobile View. Aplicația Samsung a fost încadrată în clasa 9.

Samsung Mobile View este destinată pentru: Televizoare; Smartphone-uri; Tablete; Calculatoare purtabile în natură sau ceasuri inteligente și ochelari inteligenți; Software pentru conectarea televizoarelor și dispozitivelor mobile pentru a facilita recepția, procesarea, transmiterea și afișarea de date, text, imagine, audio, video și fișiere multimedia și oglindirea ecranului unui dispozitiv mobil pe un ecran de televizor.

Prima difuzare a unei reclame comerciale la televizor în SUA a avut loc la 1 iulie 1941. Jucau echipele de baseball Philadelphia Phillies și Brooklyn Dodgers. Reclama a fost pentru un ceas Bulova și a durat 10 secunde. A costat 9 dolari! A fost difuzată pe postul WNBC.

Descrierea arată că Samsung dezvoltă un software pentru a afișa cu ușurință conținutul afișat pe un dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphone, tabletă sau smartwatch pe un ecran de televizor. Acesta poate fi tot felul de conținut, de la imagini video la text, fotografii, fișiere audio și multimedia.

Desigur, Samsung oferă deja posibilitatea de oglindire a ecranului pe un televizor Samsung. Această opțiune este oferită prin intermediul aplicației SmartThings. Cu Mobile View, opțiunile vor fi fără îndoială foarte mult extinse.

My Album, o altă marcă comercială cerută de Samsung

În același timp, Samsung Electronics a depus și o marcă comercială pentru numele Samsung My Album. Această cerere a fost, de asemenea, depusă la EUIPO și are următoarea descriere: Televizoare; Smartphone-uri; Tablete; Calculatoare purtabile în natură sau ceasuri inteligente și ochelari inteligenți; Software pentru afișarea fotografiilor de pe dispozitive mobile într-un aspect particularizat pe un ecran de televizor.

Samsung My Album ar trebui să facă posibilă afișarea fotografiilor de pe un dispozitiv mobil pe un ecran de televizor. Probabil că aspectul și alte caracteristici ale fotografiilor vor fi ajustate automat prin software pentru a fi afișate într-un alt tip de format cum ar fi un televizor.

Nu știm când Samsung va lansa această aplicație My Album și nici pe Mobile View. Apropiatul eveniment de la Las Vegas ar fi momentul prielnic. La CES 2020 Samsung își va dezvălui noul portofoliu TV QLED pentru 2020. Este evident că acest tip de servicii, precum cele descrise mai sus, pot apărea la CES Las Vegas. Consumer Electronics Show are loc în perioada 7 – 10 ianuarie 2020 la Las Vegas.

SURSĂLetsgoDigital