Galaxy Mobile World Congress – eveniment virtual pe 27 februarie

365
Samsung confirmed to host its Mobile World Congress event on February 27
Sursa Foto: gizmochina.com

Într-o lume aflată în evoluție rapidă, în care dispozitivele mobile sunt din ce în ce mai importante, Samsung Electronics redefinește viitorul mod în care lucrăm sau învățăm. Samsung a confirmat că va găzdui următorul său eveniment pe 27 februarie, care coincide cu Mobile World Congress 2022. MWC 2022 va începe la Barcelona, ​​Spania, și va dura până pe 3 martie.

Samsung a confirmat prezența la MWC 2022, conform GizmoChina. Având în vedere că evenimentul real începe pe 28 februarie, prezența Samsung în acest an va fi din nou complet virtuală. Făcând anunțul, Samsung a dezvăluit că va găzdui o conferință virtuală completă pe 27 februarie, la 13:00 ET (Eastern Time), adică ora 20:00 în România. Evenimentul Samsung Galaxy Mobile World Congress va fi transmis în direct de companie pe site-ul propriu, precum și pe YouTube.

Samsung cu prezență virtuală la Mobile World Congress 2022

Acesta va marca primul eveniment al companiei după lansarea smartphone-urilor din seria Galaxy S22 cu câteva zile în urmă. Cu toate acestea, nu există informații despre ceea ce compania intenționează să lanseze la eveniment. La Mobile World Congress 2022 mai multe companii vor aborda modul virtual de prezentare a noilor produse.

Având în vedere că telefoanele inteligente din seria Galaxy S22, precum și seria Galaxy Tab S8 au fost deja lansate, există posibilitatea ca Samsung să se concentreze pe smartphone-urile sale pliabile și să dezvăluie detalii despre viitoarele telefoane Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Este posibil ca gigantul sud-coreean să anunțe noi laptop-uri, inclusiv Chromebookuri premium sau dispozitive alimentate cu Windows 11. În același timp așteptăm și noi treckere de fitness, Samsung fiind puțin restanțier la acest capitol.

Mobile World Congress are loc anual din 1987 (excepție 2020). Din 2006 MWC are loc Barcelona unde va rămâne până până în 2023. Cu peste 100.000 de vizitatori și peste 2.000 de expozanți, este cel mai mare târg IT din Europa.

S-au schimbat multe pentru Samsung când vine vorba de Mobile World Congress. Până în 2018, compania și-a anunțat telefoanele emblematice din seria Galaxy S la MWC. Apoi compania Samsung a mutat lansarea către propriile evenimente Galaxy Unpacked. În 2020, GSMA a anulat evenimentul MWC din cauza pandemiei de COVID-19, iar anul trecut, evenimentul a fost amânat pentru iunie, dar Samsung nu a participat fizic la eveniment.