Modele și culori noi pentru viitoarele tablete și smartwatch-uri Galaxy

916

De multe ori avem informații despre produsele Galaxy care se află în faza incipientă a dezvoltării. Am scris zilele trecute că Samsung lucrează la un nou smartwatch cu numărul de model SM-R500 și codul intern „Pulse”. Avem acum alte informații printr-o știre în exclusivitate publicată de SamMobile. Este vorba despre unele smartwatch-uri și tablete viitoare de la Samsung.

Samsung brevetează în permanență noi dispozitive și caracteristici din toate domeniile de activitate ale companiei. Sigur că majoritatea sunt din domeniul smartphone, tablete sau smartwatch-uri. Unele dintre aceste noutăți le regăsim de cele mai multe ori în ultimele modele de dispozitive lansate de Samsung.

Samsung are în dezvoltare câteva dispozitive noi

Gigantul tech are câteva modele noi de ceasuri inteligente, începând cu numerele de model SM-R370 și SM-R375 aflate în dezvoltare. Acestea ar putea fi lansate ca Samsung Galaxy Fit, ceea ce înseamnă că vor fi probabil trackere de fitness. Ele vor fi disponibile în negru, argintiu, alb și galben. Smartwatch-ul SM-R500 de care am scris recent va fi disponibil în negru, auriu, argintiu și verde.

Samsung are, de asemenea, mai multe tablete noi în curs de dezvoltare. Este posibil ca unele dintre ele să fie prezentate la MWC Barcelona 2019. Un nou comprimat cu numărul modelului SM-T515 va fi disponibil în negru și argintiu. Tabletele cu număr de model SM-T720 și SM-T725 vor fi vândute cu stocare internă de 64 GB și 128 GB și în gri și negru.

Negrul, o culoare care nu există! Culoarea neagră reprezintă fenomenul de absorbţie totală a luminii electromagnetice, fără a o reflecta. Negrul rezultă din combinarea diverșilor pigmenți ce împreună absorb toată lumina, de orice culoare. Este o culoare acromatică, fără nuanță, ca albul.

Am scris relativ recent că Samsung lucrează la o nouă tabletă Galaxy Tab A cu numărul de model SM-P200 și SM-P205. Vor fi două variante ale acestei tabletei, conform numerelor de model. Acestea vor fi disponibile în negru și gri, cu cel puțin 32GB de stocare internă.

Chiar dacă știrea este din sursă sigură, unele opțiuni de culoare se mai pot modifica. Astfel încât câteva dintre produsele amintite pot fi disponibile în culori suplimentare numai după ce au fost lansate. Mai multe informații despre aceste dispozitive vor apărea pe măsură ce intrăm în noul an.

Caracteristicile și specificațiile acestor tablete sunt încă necunoscute. Unele dintre acestea se vor alătura, probabil, unor game deja existente. Ne așteptăm ca Samsung să anunțe câteva dintre produsele menționate mai sus la Mobile World Congress 2019.