Noile modele Samsung Galaxy Watch pentru 2021 au fost dezvăluite

1626
Noile modele Samsung Galaxy Watch pentru 2021 au fost dezvaluite
Sursa Foto: SamMobile.com

Există destul de multe produse pe care Samsung trebuie să le reîmprospăteze pentru acest an. Iar ceasurile inteligente sunt unul dintre ele. Noile modele Samsung Galaxy Watch pentru 2021 au fost dezvăluite acum. Anul acesta vor fi oferite cel puțin două modele diferite.

Ultimul ceas inteligent lansat de Samsung a fost Galaxy Watch 3. A apărut anul trecut, după precedentele două ceasuri Galaxy Watch Active. Acum se pare că compania are noi ceasuri inteligente în mânecă. Cel puțin momentan informațiile despre noile ceasuri inteligente Samsung Galaxy Watch sunt un mister.

Noi modele de smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch

Conform SamMobile, gigantul high-tech sud-coreean Samsung are două noi ceasuri inteligente în lucru. Acestea poartă numerele de model SM-R86x și SM-R87x. Întrucât modelele recente Galaxy Watch au făcut parte din seria SM-R8xx, este destul de evident că aceste două modele corespund noilor dispozitive Galaxy Watch.

Acest lucru sugerează că noul Galaxy Watch va fi disponibil în două dimensiuni. Samsung nu face ceva ieșit din comun, de mult timp compania lansează ceasurile sale inteligente în două dimensiuni. În mod sigur vor fi disponibile în variante Bluetooth și LTE.

Bluetooth este o traducere în engleză a cuvântului scandinav Blåtand, supranumele regelui viking Harald I al Danemarcei din sec. al X-lea. El era renumit ca fiind foarte comunicativ și se pricepea să îi facă pe oameni să comunice între ei.

Nu sunt disponibile alte informații despre noile modele Galaxy Watch pe care compania le are în pregătire. Este de la sine înțeles că vor apărea mai multe informații prin scurgeri și zvonuri în următoarele săptămâni.

În ceea ce privește momentul în care acestea pot fi anunțate, foarte probabil ca Samsung să le dezvăluie în a doua jumătate a acestui an. Aceasta este cronologia Samsung pentru noile ceasuri inteligente. Este posibil să ajungă în același timp cu Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3.