Modificări estetice la cea mai recentă actualizare Samsung Music

651
Modificari estetice la cea mai recenta actualizare Samsung Music
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung Music este aplicația de redare a muzicii a companiei Samsung, optimizată pentru dispozitivele sale Android. Suportă o varietate de formate de fișiere muzicale și oferă multe caracteristici utile, în special pentru gestionarea listelor de melodii. Aplicația Music are o interfață de utilizator curată și intuitivă.

Samsung Music suportă redarea diferitelor formate de sunet, cum ar fi MP3, WMA, AAC, FLAC. De asemenea, ajută la gestionarea eficientă a listelor de melodii pe categorii (piesă, album, artist, gen, folder, compozitor). Aplicația are acum peste 500.000.000 de instalări din Google Play. Compania a trimis astăzi o nouă actualizare pentru playerul său de muzică. Cea mai recentă versiune a aplicație Music aduce câteva modificări cosmetice care vor îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorului.

Noile schimbări la Samsung Music îmbunătățesc gradul de utilizare

Samsung Music versiunea 16.2.25 a fost lansată ieri de companie. Stilul widget-ului aplicației a fost modificat. Acest lucru a fost făcut de când a fost adăugat suport pentru interfața Samsung One UI 3.0. Widget-urile vor fi șterse pe ecranul de pornire și utilizatorii vor trebui să le adauge din nou.

Dimensiunea și numărul coperții albumului au fost modificate în ecranul orizontal. Acest lucru permite un control mai eficient asupra gestionării pistelor. Interfața de utilizator a arborelui de meniu pentru Android Auto a fost, de asemenea, îmbunătățită. Această modificare va facilita navigarea prin listele de redare a celor care folosesc aplicația Music în mașină.

Samsung Music a fost numit inițial Music Hub, un serviciu de muzică bazat pe cloud lansat de Samsung. A permis utilizatorilor să asculte muzică de pe o varietate de dispozitive Samsung. Prima data serviciul a fost disponibil pe Galaxy S III și Galaxy Note II.

În cele din urmă, o serie de remedieri de erori sunt incluse și în această actualizare, potrivit SamMobile. Cea mai recentă versiune a aplicației Music este acum lansată. Aplicația Samsung Music este compatibilă cu dispozitivele mobile Samsung care rulează Android 5.0 sau versiuni ulterioare.