Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

515
Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă Samsung Odyssey 2021 oferă jucătorilor caracteristici puternice, o imagine incredibilă și un design futurist.

După lansarea monitorului curbat de locuri din 2020, Samsung oferă acum o varietate de monitoare Odyssey 2021 cu ecran plat. Noile monitoare au diagonala ecranului de 12 inch (60,96 centimetri), 27 inch (68,58 cm) și 28 inch (71,12 cm). Noua gamă oferă o calitate a imaginii hiper-reală, un nivel de răspuns mai ridicat, o ergonomie personalizată și o utilizare intuitivă. Împreună cu aceste caracteristici de ultimă oră, pasionații de jocuri se pot bucura de culori reale, precizie și viteze de răspuns rapide pentru dispozitivele de divertisment pentru jocuri pe PC și consolă.

Pe măsură ce industria jocurilor continuă să prospere în întreaga lume, Samsung Odyssey a devenit rapid alegerea numărul unu pentru jucătorii care caută o calitate a imaginii incredibilă și performanțe ridicate, totul într-un singur pachet. Linia extinsă asigură acum jucătorilor posibilitatea de a alege un monitor care să se potrivească preferințelor și nevoilor de joc.

Gama de monitoare de jocuri Samsung Odyssey 2021 include:

Odyssey G7 de 28 inch (Model: G70A). Samsung Odyssey G7 combină imagini fascinante cu performanțe de ultimă generație pentru jucători. Are un ecran Ultra High Definition (UHD) cu un unghi larg de vizualizare de 178°, împreună cu HDR400. Odyssey G7 produce culori incredibile, contrast mare, culori negre profunde și un alb strălucitor pentru adâncime spectaculoasă și detalii extraordinare. Cu o rată de reîmprospătare de 144Hz și un timp de răspuns ultra-scăzut de 1 ms, combinat cu NVIDIA G-SYNC și AMD FreeSync Premium Pro, jucătorii beneficiază de o acuratețe reală. Monitorul oferă rezoluție maximă și rate de reîmprospătare nu numai pentru PC, ci și pentru consolele de generație următoare cu suport 4K 120Hz. Designul CoreSync al modelului G7 din seria Odyssey 2021 aduce culorile jocurilor în afara ecranului și în mediile reale ale jucătorilor pentru o imersiune incredibilă. Samsung are și un monitor curbat Odyssey G7.

AMD FreeSync este o tehnologie este o tehnologie de sincronizare adaptivă care acceptă o rată de reîmprospătare variabilă. FreeSync a fost dezvoltat de AMD și a fost anunțat în 2014 pentru a concura împotriva Nvidia G-Sync.

Odyssey G5 de 27 inch (Model: G50A). Samsung Odyssey G5 este perfect pentru jucătorii care doresc să-și ducă jocurile la nivelul următor pe PC sau consolă. Este primul Odyssey care are un ecran Quad High Definition (QHD) cu o rată de reîmprospătare de 165Hz. Oferă în același timp un timp de răspuns de 1 milisecundă (ms), precum și HDR10 pentru o grafică uimitoare. Compatibilitatea G-SYNC și AMD FreeSync Premium cresc performanța la un nivel ridicat pentru a oferi un avantaj competitiv fără bâlbâieli. Cu suport reglabil pe înălțime, jucătorii își pot înclina, roti și pivota monitorul pentru a crea o configurație ergonomică.

Samsung Odyssey G3 în modele de 24 și 24 inch

Odyssey G3 de 27 inch și Odyssey G3 de 24 inch (Model: G30A). Samsung Odyssey G3, din seria Odyssey 2021 este ideal pentru jucătorii care caută o modalitate accesibilă de a-și intensifica jocul. Cu o rată de reîmprospătare rapidă de 144Hz și un timp de răspuns de 1 ms, pixelii se schimbă cu un răspuns aproape instantaneu pentru acțiuni și performanță rapide pe ecran. AMD FreeSync Premium ușurează fluxul de joc neîntrerupt, permițând jucătorilor să vadă jocurile exact așa cum intenționau creatorii. Odyssey G3 are un suport reglabil pe înălțime, asigurându-se că jucătorii sunt la fel de confortabili pe cât sunt scufundați.

Monitoarele Samsung Odyssey G70A și G50A includ funcții intuitive de multitasking pentru a profita la maximum de jocuri. Fiecare monitor oferă mai multe instrumente de gestionare a ecranului pentru multitasking, conform Samsung Newsroom. Utilizatorii pot juca, viziona și participa la chat fără efort în același timp cu Picture-by-Picture sau pot crea un al doilea ecran virtual cu Picture-in-Picture cu personalizare flexibilă. Cu Easy Setting Box, jucătorii pot gestiona în mod convenabil mai multe ecrane pe un singur monitor. Pot aloca ferestre complet optimizate pentru multitasking mai bun, astfel încât nu mai trebuiască să aleagă între vizionarea streamer-ului preferat și jocul lor.

În plus, cu Auto Source Switch+, jucătorii pot ajunge la conținutul lor mai repede fără a răsfoi mai multe intrări. Utilizatorii pot porni cu ușurință computerele sau consolele pentru ca monitorul să recunoască instantaneu și să treacă la intrarea activă.