Trei noi monitoare de la Samsung, ideale pentru medii de lucru moderne

795
Sursa Foto: Samsung Newsroom Italia

Samsung Electronics își extinde gama de monitoare dedicate mediului de afaceri și amatorilor de jocuri. Gigantul high-teech sud-coreean a lansat la vânzare trei noi monitoare: Samsung Space Monitor, CRG9 Super Ultra-Wide și Samsung UR59C. Acestea au fost anunțate la începutul anului.

Samsung se concentrează pe designul modern și tehnologia de vârf pentru noile monitoare din 2019. Samsung Space Monitor are o funcție exclusivă de înălțime, reglabilă de la zero. Monitorul Samsung CRG9 vine cu ecran Super Ultra-Wide care va face jocurile video incredibile. Samsung UR59C este primul monitor UHD curbat de 32 inch, ideal pentru dezvoltatorii de conținut.

Noile produse adăugate la gama de monitoare ale Samsung fac oferta noastră și mai versatilă și ne demonstrează angajamentul Samsung față de inovare„. A declarat Martino Mombrini, directorul de marketing IT Division la Samsung Electronics Italia. „Prezentarea acestor noi monitoare este parte a angajamentului Samsung de a oferi consumatorilor libertatea a alege. În acest fel răspundem nevoilor tuturor clienților noștri. O atenție deosebită acordată designului și inovării continue reprezintă elementele de bază ale designului și implementării acestor dispozitive de performanță extraordinare„.

Ultra-wide, principala diferență dintre un monitor ultra-wide și unul standard este dimensiunea și forma monitorului. Un monitor tradițional are un raport de aspect de 16: 9, monitoarele ultra-wide au un raport de aspect de 21: 9 sau mai mare. Utilizatorii au un spațiu sporit pentru multitasking, o imersiune simplă și o experiență mai „cinematografică”.

Samsung Space Monitor: design modern, minim și flexibil

Samsung Space Monitor oferă un design elegant și caracteristici avansate și permite utilizatorilor să se concentreze asupra conținutului afișat pe ecran. Noul monitor, conceput pentru medii minimaliste, încorporează o soluție unică de economisire a spațiului. Aceasta oferă un suport integrat pentru cleme care se atașează la birou și poate fi înclinat înainte și înapoi, eliberând spațiu pentru o productivitate optimă. Suportul cu înălțime reglabilă de la zero, garantează o versatilitate maximă pentru a satisface orice preferință de utilizare. Suportului brațului mobil și designul minim al acestuia pot dispărea în partea din spate a monitorului. Acest sistem vă permite să înclinați sau să împingeți monitorul pe perete sau să-l coborâți pe suprafața biroului.

Datorită reglării confortabile și a unui sistem de management al cablurilor, Space Monitor se adaptează la forma și structura oricărui spațiu de lucru sau a biroului de acasă. Monitorul, disponibil în modele de 27 inch cu rezoluție QHD și de 32 inch cu rezoluție 4K UHD, are performanțe ridicate și multe caracteristici.

Monitorul Samsung CRG9 de 49 inch, Super Ultra-Wide ideal pentru jocuri

Printre noutățile din 2019, Samsung a lansat la vânzare și monitorul CRG9 Super Ultra-Wide de înaltă rezoluție cu un raport de aspect de 32: 9. Datorită ratei de reîmprospătare de 120 Hz și a unui timp de răspuns de 4 ms, monitorul CRG9 de 49 inch optimizează viteza de procesare a imaginii prin eliminarea neclarității elementelor în mișcare. Proiectat pentru o experiență de jocuri pro-gamer, CRG9 dispune și de tehnologia avansată AMD Radeon FreeSync 2 HDR. Aceasta garantează o grafică excelentă, eliminând toate întârzierile și diminuând zgomotul imaginii pentru a îmbogăți experiența fanilor jocurilor.

Datorită rezoluției Dual QHD (5120 × 1440) și tehnologiei HDR10, CRG9 aduce calitatea imaginii dincolo de toate așteptările. Cu o luminozitate de vârf de 1.000 nits, monitorul dă naștere unor scene de joc extraordinar de detaliate, cu negru mai profund și culori mai strălucitoare. Mai mult, CRG9 combină tehnologia HDR10 cu funcționalitate pentru a oferi conținut spectaculos, cu un contrast ridicat și o gamă excepțională de culori, precum și o curbură a ecranului de 1.800 mm și un câmp de vizionare Super Ultra-Wide. Monitorul garantează, de asemenea, o flexibilitate maximă pentru multitasking datorită funcției PBP (Picture-by-Picture) care permite afișarea a două surse video pe același ecran. CRG9 este echipat cu un port HDMI, două porturi de afișare, USB 3.

Tot anul acesta Samsung a lansat oficial un nou monitor de jocuri la Electronic Entertainment Expo 2019 la Los Angeles. Este vorba de Samsung CRG5 de 240Hz, compatibil G-Sync.

Samsung UR59C: primul monitor curbat UHD cu diagonala de 32 inch

Acest monitor este ideal pentru dezvoltatorii de conținut care doresc versatilitate și performanțe ridicate. Samsung UR59C de 32 inch are un afișaj curbat UHD cu un raport de contrast de 2.500: 1 și o rezoluție UHD de 4K (3840 × 2160) care acceptă până la un miliard de culori. Curbura de 1500R garantează o experiență cu adevărat imersiv atunci când creați conținut și imagini artistice. La fel când vizionați videoclipuri sau jucați intensiv, reducând oboseala ochilor, tipică pentru utilizarea prelungită a monitoarelor tradiționale.

Disponibil în albastru închis și gri, Samsung UR59C are un design super-subțire, cu o grosime de numai 6,7 mm. Ecranul său fără rame pe trei laturi este susținut de un suport metalic V-Slim subțire, dar robust, cu o bază compusă din două elemente care înconjoară cablurile și reduce aglomerația de pe birou.