Monitorul de gaming Samsung 4K 240Hz în curând la vânzare

255
Monitorul de gaming Samsung 4K 240Hz in curand la vanzare
Sursa Foto: via SamMobile.com

La Consumer Electronics Show 2022 din ianuarie, Samsung a dezvăluit monitorul Odyssey Neo G8. Acesta este primul monitor Samsung 4K din lume care are o rată de reîmprospătare uimitoare de 240 Hz. După cum v-ați aștepta, mulți jucători așteaptă ca acest produs să fie pus în vânzare.

La fel ca în cazul majorității produselor prezentate la CES, informațiile despre prețuri și disponibilitate nu au fost confirmate la momentul respectiv. Acum, totuși, compania a sugerat că monitorul pentru jocuri Samsung 4K de 240Hz ar putea fi în sfârșit disponibil pentru cumpărare în viitorul apropiat.

Odyssey Neo G8, un monitor Samsung 4K de 240Hz

Odyssey Neo G8 are un ecran Mini-LED și se mândrește cu o luminozitate maximă de până la 2.000 de niți. Are rata de reîmprospătare de 240Hz, un timp de răspuns de 1 ms și un raport de contrast dinamic de 1.000.000:1. Toate acestea fac monitorul Samsung 4G de 240Hz un monitor de gaming cu adevărat premium. De asemenea, are suport pentru AMD FreeSync Premium Pro, HDR10+ și NVIDIA G-Sync.

Samsung Odyssey G8 are funcții pentru jocuri de înaltă performanță, precum și elemente inteligente și de nivel profesional. Monitorul dispune de panoul de iluminare de fundal LED Quantum Mini de la Odyssey și HDR 2000; ecran Smart Monitor cu funcții inteligente; și ergonomie confortabilă de înaltă rezoluție. Pentru a crea un sentiment mai profund de imersiune, iluminarea centrală aflată pe partea din spate a monitorului detectează automat culorile de pe ecran și le proiectează în viața reală. Culorile frumoase ies de pe ecran în mediul real al utilizatorului cu iluminarea CoreSync, potrivit SamMobile. Oferind un exterior alb elegant, Neo G8 are un design similar cu cel al Odyssey Neo G9.

Twitter este un serviciu american de microblogging și rețea socială pe care utilizatorii postează și interacționează cu mesaje cunoscute sub numele de „tweets”. Elon Musk a cumpărat rețeaua socială Twitter cu 44 de miliarde USD.

Contul oficial de Twitter al Samsung SUA a sugerat că primul monitor pentru jocuri Samsung 4K, 240 Hz din lume va veni în curând. Acesta este un indiciu clar că Samsung va începe să vândă acest produs în viitorul apropiat. Mulți oameni vor fi fericiți că în sfârșit pot pune mâna pe acest produs premium.

Nu au fost confirmate încă informații despre preț sau disponibilitate, dar ar trebui să fie disponibile în scurt timp.