Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil

478
Noul monitor Samsung Webcam S4 este acum disponibil
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a prezentat noul monitor Webcam S4 de 24 inch (S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru hibrid. Samsung Webcam S4 are o cameră web încorporată, difuzoare și microfon. Astfel utilizatorii au la dispoziție toate instrumentele necesare pentru ca să rămână conectați și să colaboreze cu ușurință unii cu ceilalți.

Cu o cameră FHD de 2 megapixeli și o cameră cu infraroșu, monitorul Samsung Webcam S4 dispune de toate specificațiile necesare pentru participarea în cadrul conferințelor sau întâlnirilor virtuale. Camera pop-up, integrată în monitor, apare prin împingerea acesteia în jos, creând o experiență simplă și fără probleme în timpul întâlnirilor virtuale cu ceilalți.

Pentru a crește viteza de conectare și confortul utilizatorului, S4 este certificat cu „Windows Hello”. Prin această caracteristică utilizatorii se pot conecta sau își pot debloca computerul în doar două secunde. Senzorii biometrici se activează și scanează fața utilizatorului fără a mai fi necesar ca acesta să furnizeze o parolă pentru a avea acces la dispozitivele, aplicațiile și site-urile web susținute de Windows 10, facilitând accesul rapid, sigur și eficient.

Samsung Webcam S4 – proiectat pentru confort și productivitate

Monitorul Samsung Webcam S4 de la Samsung are o rezoluție Full HD (1920×1080) cu diagonala de 24 inch (60,96 centimetri). Monitorul are un unghi larg de vizualizare orizontală și verticală de 178°. În acest fel oferă culori vii și claritate pe fiecare centimetru al ecranului și o vizualizare optimă din orice unghi. Camera web și difuzoarele încorporate economisesc spațiu, sporind beneficiile convenabile de conectivitate ale S4. Cu monitorul pe post de hub USB, un laptop conectat prin USB poate permite conectarea simultană a dispozitivelor suplimentare, eliminând orice îngrijorare cu privire la lipsa de porturi.

Webcam Monitor S4 de la Samsung este proiectat pentru a facilita un confort sporit. Suportul ergonomic a fost realizat special pentru a susține productivitatea și confortul maxim. Suportul reglabil pe înălțime și posibilitățile de înclinare, rotire și pivotare le permit utilizatorilor să ajusteze poziția cum doresc.

Monitorul dispune, de asemenea, de caracteristicile Samsung, precum Low blue light și Flicker-free. Ambele caracteristici au fost gândite pentru a minimiza efectele vizuale dăunătoare care pot provoca oboseala ochilor după o utilizare îndelungată. Monitorul a primit certificarea pentru Flicker-free și Low blue light de la TUV Rheinland, cea mai cunoscută companie de certificare. Aceeași companie a certificat și Samsung Odyssey Neo G9, un foarte puternic monitor de joc.

Monitorul Samsung Webcam S4 este echipat cu difuzoare stereo duble de 2W incorporate. Acestea oferă utilizatorilor o experiență audio îmbunătățită pentru conferințele video sau vizionarea videoclipurilor. În plus, monitorul oferă porturi HDMI, DP, D-Sub și audio pentru opțiuni de conectivitate versatile.

Monitorul Samsung va fi disponibil de săptămâna viitoare în SUA, Europa, Coreea și Asia de Sud-Est. Disponibilitatea poate varia în funcție de regiune. Pentru mai multe informații vizitați: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1881/24S40VA.