Acasă Stiri Monitorul curbat Odyssey Neo G9 lansat de Samsung

Monitorul curbat Odyssey Neo G9 lansat de Samsung

Primul monitor curbat de jocuri Mini LED Odyssey Neo G9 cu tehnologie Quantum Matrix a fost lansat de Samsung. Monitorul oferă o experiență de joc revoluționară și va fi disponibil pentru pre-comandă la nivel mondial începând cu 29 iulie.

Samsung Electronics, liderul pieței monitoarelor de jocuri, a anunțat lansarea globală a monitorului său curbat de nouă generație, Odyssey Neo G9. Noul monitor Samsung se alătură gamei Odyssey, ducând jocurile la nivelul următor cu tehnologia Quantum Matrix. Aceasta este susținută de afișajul LED Quantum Mini și Quantum HDR 2000 pentru o experiență de joc captivantă.

Odată cu lansarea Odyssey G9 în 2020, Samsung a depășit limitele monitoarelor premium pentru jocuri în privința calității imaginii. Acum, cu primul afișaj curbat cu LED Quantum Mini din industrie, Odyssey Neo G9 catapultează categoria monitorului de jocuri. Dispunând de tehnologia Quantum Matrix combinată cu rate de răspuns și reîmprospătare super-rapide, noul monitor oferă o imagine dinamică de neegalat și performanță premium pentru toți jucătorii.

Samsung Odyssey Neo G9 lansat la nivel mondial

Samsung a abordat cerințele și așteptările chiar și celor mai pretențioși jucători cu lansarea monitoarelor Odyssey anul trecut”. A declarat Hyesung Ha, vicepreședinte senior Visual Display la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Odată cu introducerea Odyssey Neo G9, echipat cu afișaje LED Quantum Mini, suntem încântați să oferim clienților noștri o experiență de joc de ultimă generație și să demonstrăm leadershipul nostru continuu pe piață.”

Odyssey Neo G9 utilizează aceeași tehnologie Mini LED încorporată în cea mai recentă gamă Neo QLED de la Samsung. Această tehnologie este activată de o nouă sursă de lumină, Quantum Mini LED. La 1/40 înălțimea unui LED convențional, Quantum Mini LED are micro-straturi incredibil de subțiri, umplute cu multe alte LED-uri.

LED (light-emitting diode sau diodă emițătoare de lumină). Rusul Oleg Losev a brevetat primul LED în 1927. Invenția sa a fost recunoscută dar nu a avut utilitate practică timp de câteva decenii. Culoarea luminii emise depinde de compoziția și de starea materialului semiconductor folosit.

În plus, tehnologia Quantum Matrix cu LED-urile Quantum Mini face zonele întunecate mai întunecate și cele luminoase mai luminoase. Quantum HDR 2000 oferă o luminozitate maximă de 2.000 de niți, cu certificare primită de la VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker). Monitorul are un raport de contrast static de 1.000.000: 1. În plus monitorul Samsung oferă niveluri perfecte de alb și negru, pentru un contrast de neegalat și detalii imaculate.

Noul monitor Samsung costă peste 2.500 de euro

Monitorul Samsung Odyssey Neo G9 are un afișaj ultra-larg de 49 inch (124,46 centimetri). Are un raport de aspect 32: 9 care oferă Dual Quad High-Definition (DQHD; rezoluție 5.120 × 1.440) cu o viteză de reîmprospătare rapidă de 240Hz și timp de răspuns de 1 ms. Curbura 1000R futuristă și captivantă a monitorului a fost certificată de TÜV Rheinland. Cunoscuta organizație internațională de certificare din Germania i-a acordat monitorului certificatul Eye Comfort.

Monitorul Samsung oferă sincronizare adaptivă pe DP1.4 și HDMI2.1 VRR (Variable Refresh Rate) prin HDMI 2.1 cu compatibilitate NVIDIA G-SYNC și AMD FreeSync Premium Pro. Astfel oferă acțiune dinamică și perfectă scenă cu scenă pentru o experiență de joc incredibilă.

Afișajul se potrivește perfect oricărei configurații sau mediului de joc. Are un exterior alb lucios și un sistem futurist de iluminare cu nucleu infinit din spate, care include 52 de culori și cinci opțiuni de efect de iluminare. Monitorul vine, de asemenea, cu caracteristica CoreSync, permițând utilizatorilor să își personalizeze configurarea cu modul de mai multe culori, pentru o imersiune totală.

Toate cele de mai sus au însă un preț. Conform informațiilor va costa peste 2.500 de euro. Odyssey Neo G9 cu Quantum Mini LED va fi disponibil pentru precomandă din 29 iulie 2021 și va fi disponibil la nivel global până la 9 august 2021.

Stiri

Seria Galaxy Tab S8 a apărut pe Amazon cu imagini și specificații

Se așteaptă ca Samsung să anunțe seria Galaxy Tab S8 alături de smartphone-urile Galaxy S22 în luna februarie. Ei bine, acum seria...

Frigiderul Samsung Bespoke ales „Produsul Anului 2021” în Polonia

Frigiderul modular Samsung Bespoke a deschis un nou capitol în personalizarea aparatelor electrocasnice. Încă de la lansare s-a bucurat de foarte multe...

Galaxy S21 Ultra: actualizare Expert RAW pentru camera telefoto

Expert RAW este o aplicație destul de nouă, care oferă capabilități de imagine profesională celui mai recent smartphone Samsung. Lansată în noiembrie...

Cum să utilizați Modul mâna stângă – Lefty Hand pe seria Galaxy Watch 4

Cu seria Galaxy Watch 4, Samsung a debutat sistemul de operare Wear OS 3. Astfel a adus aproape toate caracteristicile și serviciile...

Samsung The Freestyle – la precomandă primiți un set Galaxy Buds Live

Samsung Electronics UK Ltd a anunțat lansarea Samsung The Freestyle, un proiector mic și compact unic. Este un proiector proiectat inteligent pentru...

Galaxy S22 Ultra cu S Pen va fi un înlocuitor pentru seria Galaxy Note

În mai puțin de trei săptămâni Samsung va anunța noua serie Galaxy S22. Până acum, de departe sunt deja cunoscute cele mai...

Un Galaxy S22 Bespoke Edition poate fi lansat de Samsung anul acesta

Gama Bespoke a debutat la Samsung cu aparate electrocasnice cum ar fi frigidere, aspiratoare, uscătoare de haine sau purificatoare de apă și...