Motorola Moto X30 Pro posibil cu Samsung ISOCELL HP1 de 200MP

271
Motorola Moto X30 Pro
Sursa foto: androidcentral.com

Motorola Moto X30 Pro este următorul smartphone emblematic care va ajunge în curând pe piața din China. Zvonurile cu privire la acest smartphone sunt pe web de ceva vreme. Motorola a început acum să tachineze la ce să ne așteptăm de la viitorul smartphone emblematic. Accentul acelor teasere inițiale este pus pe camera sa, un senzor Samsung ISOCELL HP1 de 200MP.

În același timp, postările apărute până acum nu indică în mod direct că este un senzor Samsung ISOCELL HP 1. Totuși se specifică în mod clar că Motorola Moto X30 Pro va avea un senzor de 1/1,22 inch. Anul trecut, ISOCELL HP1 a apărut ca fiind primul senzor de rezoluție de 200 MP din industrie. Acesta este bazat pe pixeli de 0,64 µm și noua tehnologie de separare a pixelilor, ChameleonCell. Senzorul este capabil să înregistreze videoclipuri 8K la 30 fps.

Motorola Moto X30 Pro cu o cameră principală de 200MP

Acest lucru face ca viitorul Moto X30 Pro să fie primul smartphone cu o cameră principală de 200 MP. Această informație, via AndroidCentral, este similară cu una anterioară care a apărut la începutul acestui an. Și aceasta sugera că Motorola va lansa un smartphone emblematic numit Motorola Frontier care va avea o camera principală de 200MP. Compania Samsung este prima din lume care a lansat și produce o cameră de 200 megapixeli pentru telefoane. Samsung are deja un senzor ISOCELL HP3 actualizat de 200MP, menit să apară în seria Galaxy S23.

Motorola a tachinat pentru prima dată specificațiile camerei lui Moto X30 Pro relativ recent. Compania Lenovo, deținătoarea mărcii Motorola pentru telefoane, a sugerat că viitoarea cameră principală ar avea trei distanțe focale: un obiectiv principal de 35 mm, un obiectiv portret de 50 mm și un teleobiectiv de 85 mm.

Motorola Inc. a fost o companie americană de telecomunicații din Illinois. În 2011 s-a divizat în Motorola Mobility și Motorola Solutions. Motorola Mobility este continuatoarea pe linie de telefonie. În 2014 a fost cumpărată de Lenovo cu 2,91 miliarde USD.

Informațiile anterioare afirmau că Motorola Moteo 30X Pro va avea un procesor Snapdragon 8+ Gen 1. Se pare că informațiile se adeveresc, deoarece fiind un dispozitiv emblematic, foarte probabil ca acesta să aibă cel mai recent procesor Qualcomm.

GSMArena mai sugerează telefonul Motorola va avea un ecran OLED cu diagonala de 6,67 inch (16,94 centimetri) cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Se pare că va avea o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 125W.