Movies Anywhere este acum disponibil pe televizoarele Samsung Smart TV

476
Movies Anywhere este acum disponibil pe televizoarele Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Movies Anywhere este un serviciu gratuit de stocare a filmelor în cloud și o platformă de streaming disponibilă în SUA. „Filme oriunde – Movies Anywhere„, serviciul care vă permite să vă centralizați achizițiile de filme, este acum disponibil pe televizoarele inteligente Samsung.

Acest serviciu de dulap digital disponibil numai în Statele Unite, este disponibil pe televizoarele inteligente Samsung. Samsung deține cea mai mare parte din vânzările de televizoare inteligente din Statele Unite și din lume. Astfel, apariția pe televizoarele Samsung Smart ar trebui să mărească cu un nivel semnificativ baza de utilizatori a Movies Anywhere.

Movies Anywhere pe Samsung Smart TV lansate între 2017 și 2021

Deja puteți descărca software-ul pe orice televizor inteligent Samsung lansat între 2017 și 2021. Movies Anywhere funcționează cu platforme precum iTunes, Amazon Prime Video, Google Play și Vudu. Aplicația Filme oriunde este disponibilă și pe platforme precum Amazon FireTV, Apple TV, Roku, Chromecast și Vizio SmartCast TV.

Compania a spus că aplicația pentru televizoarele Samsung acceptă streaming 4K HDR10. În prezent, există peste 8.000 de filme în catalogul aplicației de la mai multe servicii VOD participante. Sunt prezente creații de la studiouri importante precum Disney, Universal, Sony Picture și Warner Bros. Studiouri precum Paramount, Lionsgate și MGM nu au aderat încă la inițiativă.

Movies Anywhere a fost lansat pentru prima dată pe 25 februarie 2014 sub numele de Disney Movies Anywhere. A avut inițial conținut de la diferitele studiouri ale grupului Walt Disney Studios (Disney, Pixar, Marvel și Lucasfilm).

Lansarea de către Samsung a aplicației Filme oriunde include și funcția Watch Together lansată recent. ”Watch Together – Urmăriți împreună” înseamnă că tu și alte nouă persoane puteți urmări filme în timp ce vorbiți într-o cameră de chat comună. Există, de asemenea, asistență limitată pentru caracteristica Screen Pass. Dacă ați acceptat deja un film Screen Pass de la un prieten sau membru al familiei, îl puteți viziona pe televizorul dvs. Samsung folosind aplicația. Samsung nu este primul producător de televizoare care acceptă această aplicație, dar este cel mai mare, conform Engadget.

Aplicația Movies Anywhere poate fi descărcată folosind secțiunea Aplicații din Meniul principal al Samsung Smart TV. Pentru a accesa Meniul principal, pur și simplu apăsați butonul Acasă de pe telecomandă. Apoi puteți utiliza butonul de căutare pentru a căuta aplicația și a o descărca.