Televizoare Samsung pentru experiențe de vizionare imersive

666
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

De la mai multe servicii de streaming la jocuri video cinematografice, nu a existat niciodată conținut mai incredibil la îndemâna noastră. Mai mult decât atât, niciodată nu au existat mai multe motive pentru a experimenta acel conținut pe un televizor cu ecran mare. Iar televizoarele Samsung tocmai astfel de ecrane oferă.

În general majoritatea televizoarelor de pe piață au o durată de funcționare între 5 și 10 ani. Sigur că mulți dintre noi le folosim și mai mult. Numai că noile modele, în special cele Samsung, vin cu foarte multe caracteristici, cu ecrane mai mai mari și o redare a culorilor incredibilă. Astfel schimbarea unui televizor „vechi” de 8 ani este inevitabilă.

O serie de excepție: Samsung QLED 8K (2020)

Și ce facem atunci? Simplu, trecem la un nou televizor, cu un design modern, mai mare mai performant cu o reproducere fidelă a culorilor. Da, un televizor Samsung QLED 8K. În general consumatorii de astăzi își doresc un ecran mai mare și mai imersiv. Este ceea ce explică și experții din domeniu dar și companiile de cercetare de piață. Vânzările de televizoare cu diagonala de 75 inch și mai mari vor crește cu 17%. În același timp vânzările de televizoare 8K vor crește cu 110% pe piața TV globală.

Firma de cercetare de piață OMDIA a prezis că livrările de televizoare de 75 inch și mai mari vor ajunge la 4,92 milioane de unități în 2020. Este o creștere importantă față de anul trecut (4,21 milioane). Se preconizează că vânzările de televizoare 8K vor crește de la 119.000 de unități în 2019 la 250.000 de unități în 2020.

OMDIA este o companie de cercetare tehnologică globală, înființată în 2019. OMDIA a reunit sub acest nume companiile Ovum, Heavy Reading, Tractica și recent pe IHS Markit. Efectuează cercetare de piață, consultanță, prognoză, sondaje privind AI, 5G, Internet of Things, Cybersecurity etc.

Noua serie QLED 8K depășește noi limite

Samsung a lucrat din greu pentru a dezvolta ecrane mai mari și s-a concentrat pe îmbunătățirea designului pentru a oferi cele mai bune experiențe de vizualizare posibile. „Televizoarele Samsung QLED 8K 2020 permit utilizatorilor să se concentreze exclusiv pe vizionare și ascultare pentru o imersie totală”. A spus designerul Samsung Seung-ho Lee, conform NewSamsung. „Cu aceste ecrane inovatoare, am redus dimensiunile marginilor, astfel încât să folosim 99% din spațiul de afișare”.

La seria Samsung QLED 8K nu crește doar ecranul, designul extraordinar a sporit atractivitatea ecranului mare. Cu acest lucru gigantul high-tech demonstrează ceea ce nu mai era nevoie să o facă – că este imbatabil în materie de televizoare! Designerul Lee Seung-ho, manager de design la Samsung a mai spus: „Designul s-a concentrat pe a vedea și a asculta pentru a oferi utilizatorului o imersiune perfectă. Cu seria de televizoare Samsung QLED 8K 2020 am reușit să depășim granița imposibilului”.