Mufa pentru căști pe Galaxy S10 modelul cu 5G, ar putea lipsi

1174

Mulți fanii Samsung au o teamă de ce s-ar putea întâmpla anul viitor. Mufa pentru căști pe Samsung Galaxy S10 ar putea să dispară. Conform unei informații de la Bloomberg, Samsung are un prototip de Galaxy S10 fără jackul pentru căști de 3,5 mm. Tot Blomberg confirmă că Galaxy S10 va veni cu un senzor de amprentă digitală sub display.

Cel mai mare producător de telefoane din lume va lansa trei versiuni ale modelului emblematic, inclusiv o versiune mai accesibilă, pentru a se adresa la cea mai largă gamă de consumatori. Modelul entry-level, ca să zicem așa, din gama Galaxy S10 va avea un afișaj de 5,8 inch. Versiunea mai ieftină a modelului S10 nu are ecranul cu „marginea” curbată. Aceste margini curbate au fost un semn distinctiv al telefoanelor premium Samsung începând cu Galaxy Note Edge din 2014. Considerațiile privind costurile acestuia îl pot lăsa fără senzorul de amprentă din afișaj.

Modelul Galaxy S10+ cu 5G posibil fără mufa pentru căști

Modelul standard S10, numit codificat „Beyond”, are un ecran OLED curbat pe ambele fețe, colțuri în formă rotundă și aproape nici o ramă în partea de sus și de jos. Va avea aproximativ aceeași dimensiune ca modelul actual de 5,8 inch aflat pe Galaxy S9. Acest model de S10 are camere triple pe spate, în timp ce camera frontală este vizibilă și ascunsă sub ecran.

Galaxy S10+, cel mai mai mare, va avea un ecran de 6,44 inch și un total de cinci camere. Toate modelele vor veni cu Android 9 Pie din cutie. Un model de 5G al lui Galaxy S10+ este așteptat. Samsung este în discuții cu Verizon pentru a lansa acest model în rețeaua sa. Scopul său este de a obține suport pentru această tehnologie de la cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA. Acest lucru va ajuta la popularizarea 5G în Statele Unite. Blomberg a reiterat că Verizon va lansa rețeaua comercială 5G anul viitor. Rețeaua 5G este proiectată să transfere date de zeci de ori mai repede datele decât rețelele 4G aflate în uz acum.

Bloomberg, este o agenție de știri americană fondată în 1981 de către Michael Bloomberg. Bloomberg oferă analize financiare, servicii de date și știri. Compania are sediul la New York și are birouri în 192 de locații din toată lumea. Bloomberg are o rețea globală de televiziune, site-uri digitale și trei reviste.

Samsung nu are nimic de comentat privind dispozitivele viitoare

Dacă vă gândiți cum Samsung se poate diferenția și poate concura pe această piață, este vorba de hardware„. A declarat Cliff Maldonado, analist la BayStreet Research din San Francisco. „Dezvoltăm continuu portofoliul de smartphone-uri pentru a oferi clienților noștri inovații, experiențe noi și interesante. În acest moment nu avem nimic de împărtășit cu privire la dispozitivele viitoare„, a spus un reprezentant Samsung într-o declarație.

În ceea ce privește mufa pentru căști pentru Galaxy S10+ cu 5G, compania are un prototip al dispozitivului fără jack. Mai mulți producători l-au scos deja și s-au confruntat cu critici serioase din partea fanilor lor. Samsung va trebui să verifice cumva reacția fanilor dacă este gata să facă pasul acesta. În final telefoanele se adresează cumpărătorilor iar gigantul high-tech a ținut mai mereu cont de părerile fanilor.