Music for Galaxy Watch vă permite să ascultați melodiile salvate fără căști

1124
Music for Galaxy Watch App Let you Listen to Saved Songs without Headsets
Sursa Foto: prin intermediul tizenhelp.com

Samsung a lansat o aplicație de muzică actualizată pentru Galaxy Watch 4. Este o versiune renovată a aplicației anterioare de muzică pentru smartwatch-urile Samsung, dar mult îmbunătățită. Samsung a numit-o Music for Galaxy Watch și, în prezent, acceptă doar Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic.

Folosind aplicația Music for Galaxy Watch, utilizatorii pot încărca orice melodii în ceas și le pot asculta oricând doresc. Puteți reda melodia preferată atunci când nu există conexiune la internet sau dacă nu aveți un abonament premium la aplicațiile de redare a muzicii. Aplicația este momentan numai pentru cele două ceasuri recent lansate, conform TizenHelp. Nu sunt informații dacă Music for Galaxy Watch va ajunge și pe celelalte smartwatch-uri Samsung cu o actualizare ulterioară.

Music for Galaxy Watch pe seria Galaxy Watch 4

YouTube Music și Spotify permit utilizatorilor să aducă orice melodie în modul offline, dar vin cu abonamente cu plată. În versiunea gratuită, nu puteți descărca nicio melodie pe ceasul dvs. inteligent. În acest caz, puteți utiliza aplicația Muzică pentru Galaxy Watch pentru a salva muzică pe seria Galaxy Watch 4. Un alt avantaj al acestei aplicații este capacitatea sa de a reda melodii fără Galaxy Buds sau alte căști. Da, puteți asculta melodiile salvate folosind un difuzor din seria Watch 4, ceea ce reduce cerința de căști scumpe.

Iată câteva caracteristicii cheie ale aplicației Music for Galaxy Watch:

  • Furnizează informații media în cursul redării
  • Redare și pauză (cu rama rotativă)
  • Mutare anterioară / următoare
  • Mod Shuffle și modul de repetare
  • Furnizare bibliotecă și listă de redare
  • Format fișier acceptat: MP3, M4A, AAC, OGG

OGG este un format container de fișiere, pentru multimedia, deci poate conține simultan date audio, video și text. Tot ceea ce este ambalat într-un container OGG poate fi transmis în flux fără ajustări suplimentare.

Samsung a preinstalat aplicația Muzică pentru Galaxy Watch pe Galaxy Watch 4 & Watch 4 Classic. Pentru a stoca muzică pe ceas, puteți utiliza aplicația Galaxy Wearable. În aplicația Wearable, accesați Gestionați conținutul, apoi atingeți Adăugați piese. După aceea, alegeți pur și simplu ce melodii de pe telefon doriți să sincronizați cu ceasul inteligent. În cazul în care l-ați eliminat sau dezinstalat din greșeală, îl puteți descărca din Magazin Play. Aplicația este disponibilă în Play Store pentru Wear OS în toate țările.