Totul este pregătit pentru MWC 2021, va fi live între 28 iunie și 1 iulie

595
Totul este pregatit pentru MWC 2021 va fi live intre 28 iunie si 1 iulie
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung a fost permanent unul dintre actorii principali la Mobile World Congress de la Barcelona. Nu numai Samsung, dar și alte companii din domeniul telefoniei mobile au resimțit anularea acestei manifestări din Spania. Dar, conform ultimelor informații MCW 2021 Barcelona va avea loc fizic în acest an.

MWC (Mobile World Congress) este cea mai mare expoziție comercială din calendarul mobil mondial. Este locul unde sunt adesea anunțate multe dintre cele mai interesante telefoane din anul desfășurării – alături de tablete, articole portabile și alte tehnologii. Da, Mobile World Congress (MCW 2021) din Barcelona, va fi acolo și va fi adevărat.

Este dorit nu numai de autoritățile locale, este puternic dorit de Global System for Mobile Association GSMA) în speranța unei reveniri la normalitate, în pofida pandemiei încă în curs. Evenimentul MWC 2021 a fost mutat în această vară – între 28 iunie la 1 iulie – tot în pavilioanele Gran Fira și nu doar virtual.

MWC 2021 Barcelona un eveniment fizic în această vară

Da, vestea bună este că – cel puțin deocamdată – MWC 2021 este programat să continue, deși va fi mai târziu decât în ​​mod normal. Deși va avea loc la Barcelona, ​​ca de obicei, de această dată va avea și „elemente virtuale”. CEO-ul GSMA Limited, John Hoffman, a confirmat că planul este de a avea între 40.000 și 50.000 de participanți. În 2019, la ultima manifestare fizică MWC, au fost în jur de 110.000 de participanți, conform HDBlog.

Distanțarea socială, masca, igiena suprafețelor de expunere a dispozitivelor și instruirea personalului vor fi primordiale. Cu abordarea acestor aspecte, GSMA își propune să facă MWC 2021 din Barcelona cât mai sigur posibil.

GSMA – este o organizație care reprezintă interesele operatorilor de rețele de telefonie mobilă din întreaga lume. Peste 750 de operatori de telefonie mobilă sunt membri titulari GSMA și alte 400 de companii din ecosistemul mobil sunt membri asociați.

MWC 2021 va fi organizat cu respect deplin pentru sănătatea oaspeților, a expozanților, a presei și a tuturor celor care lucrează pentru a face posibil evenimentul. O abordare specială este așteptată din partea GSMA în colaborare cu autoritățile sanitare din Catalonia. E de așteptat:

  • Controale frecvente
  • Urmărirea tuturor contactelor
  • Medii de întâlnire fără atingere
  • Un nou sistem de catering
  • Monitorizarea strictă a tuturor activităților și expozanților
  • Mai mult personal medical
  • Angajamentul din partea tuturor și respectul pentru distanțarea socială

Măsuri medicale foarte stricte la evenimentul de la Barcelona

În practică, totul va fi gestionat prin intermediul aplicației My MWC, pe care va fi o insignă digitală care va da acces la eveniment. În primul rând, însă, unele operațiuni sunt obligatorii. Pentru a rezerva un zbor spre Barcelona trebuie să aveți un document din care să rezulte testul negativ la Covid-19. În cazul deplasării cu mașina sau trenul, testul trebuie efectuat la unul dintre centrele de la fața locului. Toți participanții trebuie să facă testul rapid la fiecare 72 de ore. Inutil să mai spunem că temperatura corpului va fi măsurată în toate punctele de acces.

Toate intrările și ieșirile vor fi unidirecționale pentru a evita adunările și contactul între oameni. Totul va fi fără atingere, deci fără a fi nevoie să atingeți suprafețele pentru a accesa serviciile târgului. În plus, toate încăperile vor avea un sistem de ventilație actualizat – atât intern cât și extern – pentru a facilita schimbul de aer. Toate centrele medicale ale MWC 2021 au fost actualizate în conformitate cu protocoalele Covid (ex: camere de izolare).

Fiecare dintre participanți trebuie să depună eforturi pentru a respecta regulile și protocoalele de sănătate stabilite. Toți participanții vor trebui să-și dezinfecteze permanent mâinile folosind dozatoare speciale și să poarte o mască FFP2.

Cu toate acestea Mobile World Congress 2021 Barcelona va fi un eveniment hibrid pentru prima dată în istoria sa, cu multe sesiuni online dedicate celor care nu pot fi prezenți fizic.

La ce să ne așteptăm de la Mobile World Congress 2021

Suntem sigur că marile companii din domeniu nu vor rata prezența la MWC 2021 Barcelona. Va fi prezentă compania Apple, Sony, Huawei, LG, Nokia, Xiaomi, ZTE și alți producători de smartphone-uri sau tablete.

Va fi prezentă și compania Samsung, chiar dacă în ultimii ani a avut de obicei un eveniment separat pentru prezentarea telefoanelor emblematice. În privința Samsung, mai degrabă vom vedea câteva telefoane noi din gama medie Galaxy A. Totuși există șansa să putem vedea ceva premium, precum Samsung Galaxy Z Fold 3 sau Galaxy Z Flip 3.