MWC 2024: Samsung prezintă cele mai recente produse cu Galaxy AI

207
2024-MWC
Sursă foto: SamsungNewsroom

Mâine va debuta la Barceloa, Spania o noua ediție MWC 2024 – Mobile World Congress. Evenimentul va avea loc în perioada 26 – 29 februarie. Mobile World Congress este considerat cel mai mare și cel mai influent eveniment pentru ecosistemul de conectivitate. Vor participa zeci de mii de participanți de la producători, operatori de telefonie mobilă și alte companii. Aici Samsung va lansa noi experiențe mobile cu Galaxy AI. Standul Samsung Galaxy Experience la MWC 2024 este situat în Sala 3 a Fira Barcelona Gran Via.

Vizitatorii standului Samsung vor experimenta Galaxy AI hands-on în toate produsele Galaxy, centrate pe seria Galaxy S24. Galaxy AI va fi, de asemenea, extins în portofoliul Samsung, incluzând o productivitate mai inteligentă cu seria Galaxy Book 4, sănătate inteligentă cu seria Galaxy Watch 6 și Galaxy Ring care va fi afișat public pentru prima dată.

„Cele mai recente produse și inovații ale noastre Galaxy deblochează puterea inteligenței artificiale mobile. Acestea le permite utilizatorilor să deschidă noi posibilități în viața lor de zi cu zi”. A declarat TM Roh, președinte și șeful Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „La MWC din acest an, suntem încântați să prezentăm Galaxy AI în portofoliul nostrum. Este vorba despre seria Galaxy S24, demonstrând cât de puternice sunt aceste dispozitive pentru a permite un viitor mai bun, mai inteligent și mai conectat.”

Samsung va prezenta caracteristicile AI ale seriei Galaxy S24 care aduc mai multă putere, creativitate și  și comunicare utilizatorilor. Aceasta include funcții precum Live Translate alimentat de AI pe dispozitiv pentru traduceri bidirecționale, în timp real, ale apelurilor telefonice care sfidează barierele lingvistice. Circle to Search with Google permite căutarea rapidă și ușoară, mai intuitivă pentru a face noi descoperiri doar cu un simplu gest. De asemenea, vor fi prezentate Note Assist și Generative Edit, care vor permite mai multă libertate creativă.

Samsung a organizat, de asemenea, un spațiu în care vizitatorii pot verifica performanțele seriei Galaxy S24. În zona care seamănă cu o sală de concert mai mică, se pot face fotografii de prim-plan ale obiectelor mici plasate pe scenă pentru a utiliza capabilitățile Nightography ale seriei Galaxy S24.

Aceste capabilități Galaxy AI urmează să fie extinse în curând la modelele Galaxy existente. Este vorba despre Galaxy Z Fold 5, Flip 5 seria Galaxy Tab S9, seria Galaxy S23 și Galaxy S23 FE. În plus, Samsung oferă șansa de a vedea ce poate seria Galaxy Book 4. Funcțiile de conectivitate de pe dispozitivele Galaxy vor demonstra modul în care utilizatorii pot crește productivitatea fără probleme, cum ar fi transfer și editare ușor de fotografii și videoclipuri între Galaxy S24, Galaxy Book 4 și Galaxy Tab S9.

Samsung își va prezenta gama de sănătate inteligentă la MWC 2024. În acest fel vizitatorii pot vedea că noua gamă Samsung care oferă utilizatorilor experiențe de sănătate mai personalizate și perfecte, cu puterea de transformare a AI, pe și mai multe dispozitive. Ca parte a acestui portofoliu, inelul Samsung Galaxy Ring poate fi văzut pentru prima dată în realitate. Inelul este un nou factor de formă de sănătate de la Samsung care simplifică starea de bine de zi cu zi, susținând o viață mai inteligentă și mai sănătoasă printr-o platformă digitală de wellness mai conectată – Samsung Health.

Samsung va prezenta, de asemenea, viitoarele funcții inteligente de sănătate. De exemplu, My Vitality Score. Aceasta oferă statistici personalizate de sănătate bazate pe mai mulți factori, inclusiv somn, activitate, ritm cardiac și variabilitate a ritmului cardiac. Funcția va fi disponibilă pe Samsung Health în 2024. Disponibilitatea funcției poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv portabil. Caracteristicile sunt destinate numai în scopuri generale de wellness și fitness, a precizat Samsung.

În același timp, Booster Card ajută la creșterea sănătoasă a fiecărei zile prin urmărirea obiectivelor predefinite și furnizarea de informații utile. Vizitatorii vor putea vedea beneficiile acestor funcții pe seria Galaxy Watch 6 asociată cu seria Galaxy S24, înainte de disponibilitatea publică la sfârșitul acestui an.

Folosind ecosistemul SmartThings de la Samsung, Samsung arată cum casa poate fi transformată într-un loc pentru o viață mai sănătoasă. Puteți controla luminile conectate pentru a se stinge și aprinde automat pentru un somn mai optim. De asemenea, puteți seta alerte ca un memento pentru a lua medicamente. Ecosistemul SmartThings permite utilizatorului să urmărească exercițiile și să măsoare ritmul cardiac și caloriile arse în timp real în timp ce urmărește un videoclip de fitness pe un televizor conectat, toate în același timp.