Acasă Stiri Negru în partea din față pentru toate variantele de culoare la Samsung...

Negru în partea din față pentru toate variantele de culoare la Samsung Galaxy S8

Samsung ar putea utiliza pentru partea din față a lui Galaxy S8 & S8 Plus, varianta de culoare complet negru. Celelalte culori vehiculate până acum vor fi doar pe partea din spate a telefonului.

Nimic nu se confirmă în acest moment, dar cu siguranță, Samsung Galaxy S8 și S8 Plus va fi oferit în cel puțin o nouă opțiune de culoare, pentru spate, care nu am mai văzut-o pe nici un telefon smartphone Samsung (nu recent, cel puțin).

Că această culoare este o nuanță de gri sau de violet (sau un amestec de ambele) rămâne de văzut.

O nouă nouă scurgere de fotografii prezintă toate cele trei opțiuni de culoare.

Se pare ca acest lucru este o mișcare bună din partea Samsung.

În primul rând, negru este un aspect bun de culoare în general, universal acceptată de toată lumea.

În al doilea rând, și poate cel mai important de subliniat, această culoare va ajuta la ascunderea matricei de senzori care Samsung Galaxy S8 o are în față.

Cu atât de puțină ramă în partea din față a telefonului, aceste module pentru scanerul irisului și pentru camera frontală cu care se confruntă, ar putea arăta urât.

 Negrul de fapt nu este o culoare, ci este un fenomen de lipsă a luminii. Mai mult, nu există negrul absolut. Culoarea neagră nu face parte din spectrul luminii. În Imperiul Roman, negru a fost asociat cu moartea, relele, vrajitoria și magia. Pentru vechii egipteni, a avut asocieri pozitive, fiind culoarea fertilității. 

Idea de a face toate variantele de culoare neagră în jurul display-ul este o rezolvare și un remediu foarte simplu pentru Samsung.

Apoi culoarea neagră pentru minimul de ramă ce se mai găsește pe parte din față la Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, va permite o experiență cu totul aparte, scoțând în evidență display-ul uriaș pus de Samsung pe cele două smartphone-uri.

Având în vedere că display-urile AMOLED de la Samsung bat totul pe piața de telefonie în ceea ce privește reproducerea culorilor și vivacitate, această culoare nu poate fi decât un lucru bun.

Dacă aveți un telefon negru de la Samsung, Galaxy S7 Edge (sau orice alt telefon Samsung în aceeași culoare), încercați și puneți o ramă de altă culoare și o să vedeți diferența.

Avem speranța că Samsung nu va pune logo-ul său sub ecran, unele imagini apărute au arătat acest lucru, deoarece aceasta ar strica o experiență vizuală foarte atractivă.

Samsung a eliminat logo-ul său de Galaxy S7 și Samsung Galaxy Note 7 pentru piața din Japonia anul trecut, și nu ar fi o mare surpriză să vedem compania sud-coreeană că face o mișcare similară pe fiecare piață cu noile Galaxy S8.

Desigur, unii clienți vor fi pro și alți contra, vizavi de această măsură și aceste opțiuni de amplasare a nuanțelor, și asta e în regulă.

Întodeauna opțiunile de culoare sunt extrem de personale, iar preferințele nu se discută.

Suntem siguri că Samsung are designerii și specialiștii bine pregătiți în această problemă.

Stiri

Galaxy S20 FE lansat: funcțiile preferate de fani la un preț accesibil

Samsung a lansat astăzi Galaxy S20 Fan Edition (FE), cel mai nou membru al seriei Galaxy S20. Galaxy S20 FE este un...

Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook...

Samsung a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020

Samsung și-a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020 pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19. Știrea a cam circulat în șoaptă...

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai...

Dispozitivul de asistență Samsung GEMS certificat pentru siguranță sporită

Samsung a anunțat că dispozitivul său GEMS Hip este primul dispozitiv din Coreea care a primit certificarea ISO 13482. Este o certificare...

Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung Electronics și-a lansat noua linie de bare de sunet din seria Q 2020 în luna iunie acest an. Acum noile modele...

Jocuri populare pentru Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3

Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au multe funcții impresionante și sunt printre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piață. Galaxy Watch...