Acasă Stiri Negru în partea din față pentru toate variantele de culoare la Samsung...

Negru în partea din față pentru toate variantele de culoare la Samsung Galaxy S8

Samsung ar putea utiliza pentru partea din față a lui Galaxy S8 & S8 Plus, varianta de culoare complet negru. Celelalte culori vehiculate până acum vor fi doar pe partea din spate a telefonului.

Nimic nu se confirmă în acest moment, dar cu siguranță, Samsung Galaxy S8 și S8 Plus va fi oferit în cel puțin o nouă opțiune de culoare, pentru spate, care nu am mai văzut-o pe nici un telefon smartphone Samsung (nu recent, cel puțin).

Că această culoare este o nuanță de gri sau de violet (sau un amestec de ambele) rămâne de văzut.

O nouă nouă scurgere de fotografii prezintă toate cele trei opțiuni de culoare.

Se pare ca acest lucru este o mișcare bună din partea Samsung.

În primul rând, negru este un aspect bun de culoare în general, universal acceptată de toată lumea.

În al doilea rând, și poate cel mai important de subliniat, această culoare va ajuta la ascunderea matricei de senzori care Samsung Galaxy S8 o are în față.

Cu atât de puțină ramă în partea din față a telefonului, aceste module pentru scanerul irisului și pentru camera frontală cu care se confruntă, ar putea arăta urât.

 Negrul de fapt nu este o culoare, ci este un fenomen de lipsă a luminii. Mai mult, nu există negrul absolut. Culoarea neagră nu face parte din spectrul luminii. În Imperiul Roman, negru a fost asociat cu moartea, relele, vrajitoria și magia. Pentru vechii egipteni, a avut asocieri pozitive, fiind culoarea fertilității. 

Idea de a face toate variantele de culoare neagră în jurul display-ul este o rezolvare și un remediu foarte simplu pentru Samsung.

Apoi culoarea neagră pentru minimul de ramă ce se mai găsește pe parte din față la Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus, va permite o experiență cu totul aparte, scoțând în evidență display-ul uriaș pus de Samsung pe cele două smartphone-uri.

Având în vedere că display-urile AMOLED de la Samsung bat totul pe piața de telefonie în ceea ce privește reproducerea culorilor și vivacitate, această culoare nu poate fi decât un lucru bun.

Dacă aveți un telefon negru de la Samsung, Galaxy S7 Edge (sau orice alt telefon Samsung în aceeași culoare), încercați și puneți o ramă de altă culoare și o să vedeți diferența.

Avem speranța că Samsung nu va pune logo-ul său sub ecran, unele imagini apărute au arătat acest lucru, deoarece aceasta ar strica o experiență vizuală foarte atractivă.

Samsung a eliminat logo-ul său de Galaxy S7 și Samsung Galaxy Note 7 pentru piața din Japonia anul trecut, și nu ar fi o mare surpriză să vedem compania sud-coreeană că face o mișcare similară pe fiecare piață cu noile Galaxy S8.

Desigur, unii clienți vor fi pro și alți contra, vizavi de această măsură și aceste opțiuni de amplasare a nuanțelor, și asta e în regulă.

Întodeauna opțiunile de culoare sunt extrem de personale, iar preferințele nu se discută.

Suntem siguri că Samsung are designerii și specialiștii bine pregătiți în această problemă.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...